Domovská stránka > N > Na Čem Přehrát Dvd?

Na čem přehrát DVD?

Pokud máte na počítači nainstalovaný disk DVD a kompatibilní dekodér, můžete pomocí programu Windows Media Player přehrávat disky DVD-Video – to je typ disku DVD, na kterém jsou distribuované filmy.

Přečtěte si více

Související článek

Jak přehrát soubor FLAC?

Nejjednodušší způsob, jak přehrávat FLAC, je použít Winamp, stačí bezplatná verze. Pro práci s tagy lze použít program WMP Tag Plus.

Někdo se také může ptát, kolik stojí dvd přehrávač?

Nejlepší DVD a Blu-ray přehrávače na trhu podle mě
Název produktuCena (od)
1.Sony UBP-X700B (5 / 5)6000 Kč
2.Panasonic DP-UB820EGK (5 / 5)11350Kč
3.LG BP450 (4,9 / 5)2000 Kč
4.Sony UBP-X800M2 (4,8 / 5)9000 Kč
2 další řádky
Následně, jak přehrát dvd?
Disk se obvykle začne přehrávat automaticky. Pokud se nepřehraje nebo pokud chcete přehrát disk, který je již vložen, otevřete Windows Media Player a poté v Knihovně přehrávače vyberte název disku v navigačním podokně. Přečtěte si více Přehrávejte CD nebo DVD v Windows Media Player .

Jak přehrát DVD na televizi?

Stolní DVD přehrávač je běžným zařízením s jasným účelem – přehrávat filmy na DVD discích. K televizi se připojuje nejčastěji pomocí HDMI, k dispozici ale bývá i SCART určený pro starší televize.
Někdo se také může ptát, na čem přehrát blu-ray disk?
Ke sledování 3D filmů na BLU-RAY potřebujete:

3D BLU-RAY přehrávač - 3D BLU-RAY přehrávač umí přehrávat i 2D BLU-RAY FILMY. BLU-RAY přehrávač umí zpětně přehrávat i DVD filmy někdy i v lepší kvalitě než to umí klasický DVD přehrávač.

Související článek

Jak přehrát e-knihu?

V prohlížeči se můžete přihlásit ke svému účtu a navštívit sekci Knihy Play. Ke čtení elektronických knih mimo prohlížeč můžete použít bezplatnou aplikaci Knihy Play. Aplikace Bluefire Reader je velmi dobrá. Doporučují ji některé české e-shopy.

Někdo se také může ptát, proč mi nejde přehrát dvd?

Ve výchozím nastavení Win10 nejde DVD-čko přehrát. Je nutné doinstalování aplikace, která vám toto umožní. K dispozici je speciální Microsoft apka Přehrávání DVD, ale ta je zdarma jen ve zkušební verzi, plná stojí cca 400kč a to si asi nikdo nebude platit, když je možné si „dývko" pustit v zdarma dostupné aplikaci.
Navíc, jak zprovoznit dvd mechaniku?
Pro správnou funkci mechaniky DVD bude třeba nainstalovat ovladače DVD mechaniky i dalších součástí počítače kompatibilní s Windows 10. Ty většinou naleznete na stránkách výrobce.

Jak nastavit automatické spuštění DVD?

Řešení
  1. Stisknutím kláves Win + X vyvolejte místní nabídku a vyberte Ovládací panely .
  2. Změnit zobrazení podle na kategorii .
  3. Klepněte na Hardware a zvuk .
  4. Klepněte na tlačítko Přehrát automaticky .
  5. Zaškrtněte políčko Použít automatické přehrávání pro všechna média a zařízení .
A jak připojit dvd k notebooku?
Připojení mechaniky je pak jednoduché – přes síťový adaptér připojíte její napájení a přes redukci USB/SATA ji připojíte k USB portu notebooku, ve kterém se ohlásí jako další nový disk. Tím je připojení hotovo.

Jak připojit DVD přehrávač k Smart TV?

Připojte DVD přehrávač k HDMI

Krok 1: Vložte jeden konec kabelu do rozhraní HDIM na DVD přehrávači. Rozhraní se obvykle nazývá HDMI nebo HDMI výstup. Krok 2: Obraťte se na televizor a druhý konec kabelu zapojte do rozhraní HDMI na televizoru. Krok 3: Zkontrolujte znovu a ujistěte se, že jsou obě připojení zabezpečená.

By Alejo Jordon

Similar articles

Jak zapojit AV kabel do TV? :: Jak rychle pluje trajekt?
Užitečné odkazy