Domovská stránka > J > Jak Přehrát E-Knihu?

Jak přehrát e-knihu?

Nejjednodušší cesta je přihlásit se v prohlížeči do účtu Google a navštívit Google Play Books. Můžete si také stáhnout zdarma aplikaci Knihy Google Play, která umožní číst e-knihy i mimo prohlížeč. Dobrá je i aplikace Bluefire Reader. Dopuručují ji některé české eshopy.

Přečtěte si více

Související článek

Jak dostat e-knihu do ctecky?

Kliknutím na ikonu formátu ePub v polici s knihami si můžete knihu stáhnout do svého počítače. V počítači je k dispozici správce souborů.

Jak dostat knihy do PocketBook?

Klikněte ve čtečce na „Nastavení" > „Účty a synchronizace"> „Send-to-PocketBook" > „Přijímat soubory nyní". Tip č. 2: Pokud kliknete na políčko „Posílat na tuto adresu další e-knihy automaticky", každá další e-kniha, kterou si koupíte, se vám pošle do čtečky ihned po nákupu.
Lidé se také ptají, jak funguje elektronická kniha?
Elektronická kniha se nemusí balit do krabice a posílat kurýrem. Zakoupenou e-knihu provozovatel e-shopu nahraje zákazníkovi na uživatelský účet, odkud si zákazník e-knihu – soubor stáhne. Výhodou e-knihy je, že po zaplacení máte e-knihu ihned k dispozici a můžete číst, nemusíte čekat na doručení.

Jak si přečíst knihu na internetu?

Knihy on-line zdarma – Ajina.cz

Najdeme tam knihy Karla Čapka, Jana Nerudy, Jaroslava Haška, Bohumila Hrabala a dalších českých klasiků. Kromě českých titulů jsou zde ke stažení i knihy v angličtině.
Když to vezmeme v úvahu, jak dostat e knihu do ctecky?
Knihu si do jakékoli čtečky můžete nahrát pomocí USB kabelu (standardně dodávanému k zakoupené čtečce): ve své knihovničce klikněte na ikonku formátu ePub , tím se vám kniha stáhne do vašeho počítače. v počítači, ve správci souborů (např. Průzkumník, Total Commander atp.)

Související článek

Na čem přehrát DVD?

Windows Media Player lze použít k přehrávání disků DVD-Video, což je typ disků, na kterých jsou distribuovány filmy.

Můžete se také zeptat, jak si poslat knihu na kindle?

V sekci Moje knihovna stačí vybrat knížku, kliknout na formát KINDLE a zadat email čtečky. Knížku odešleme přímo na vaši čtečku, kde dojde do několika minut ke stažení knihy přes WiFi nebo 3G síť. V prvním případě je služba poskytována zdarma, v druhém je od Amazonu zpoplatněna.
A jak stáhnout knihu z alza?
Vše, co stačí udělat je odeslat příslušný soubor, který naleznete v sekci Moje knihovna na záložce E-knihy, na speciální e-mailovou adresu vaší čtečky. Podrobnější informace o tom, jak stáhnout knihu do čtečky naleznete v našem dalším článku.

Jak se pouziva čtečka knih?

E-knihu si zakoupíte a přímo stáhnete do své čtečky například skrze WiFi nebo mobilní připojení. Druhou možností je, že si e-knihu stáhnete do svého počítače. K němu pomocí USB kabelu připojíte čtečku a knihu do zařízení překopírujete.
Jak funguje e knihovna?
Přihlaste se do online katalogu své knihovny a u požadovaného titulu klikněte na tlačítko „Půjčit e-knihu", „Vypůjčit e-Knihu" nebo podobné. Po odsouhlasení podmínek výpůjčky máte hotovo.

Kolik stojí e-knihy?

Prodejní cena e-knihy je 139 korun.

Z toho tvoří 21 procent DPH, to je 24 korun. "Česká legislativa nepovažuje e-knihu za knihu, a proto ji daní v základní sazbě," vysvětluje nakladatelka.

By Pahl Blish

Similar articles

Jak funguje půjčování e knih? :: Jakou číselnou soustavu používáme?
Užitečné odkazy