Domovská stránka > J > Jak Zjistit Jestli Mám Adsl Nebo Vdsl?

Jak zjistit jestli mám ADSL nebo VDSL?

Tuto informaci najdete na typovém štítku samotného modemu, který bývá nalepený na spodní straně modemu.

Přečtěte si více

Související článek

Jakou zvolit verzi Windows 32 bit nebo 64 bit?

Klikněte na tlačítko Start a poté na počítač a vlastnosti. V okně s informacemi o systému se zobrazí verze operačního systému.

Můžete se také zeptat, jak vybrat vdsl modem?

V případě modemu pro VDSL musí modem podporovat rychlosti, které umožňuje váš tarif pro připojení k internetu. Pro nejrychlejší VDSL s rychlostí až 250 Mbit/s musí modem podporovat VDSL profil 35b (ITU G. 993.2). Podívejte se na podrobné informace k nastavení vlastního modemu.
A jaký adsl modem pro o2?
ZTE H168N. Zánovní ADSL a VDSL modem pro linky od O2, T-Mobile i Vodafone. O2 distribuce. Je vhodný i pro zapojení O2 TV.

Můžete se také zeptat, jak dlouho trvá zavedení internetu?

Průběh instalace

Obvykle trvá zhruba 90 minut. Před začátkem instalace se s technikem domluvíte na umístění venkovní antény, modemu a technik zkontroluje, zda je u vás dostatečný signál pro používání služby Pevný internet. Vše potřebné si technik přiveze s sebou.
Jaký je rozdíl mezi routerem a modemem?
Samostatný modem slouží k realizaci internetového připojení. Bez pomoci dalších zařízení nenabízí funkcionalitu pro vytvoření počítačové sítě. Naopak klasický router slouží především k vytvoření počítačové sítě, ovšem nemusí být schopen bez přispění dalšího zařízení přístupu k Internetu.

Související článek

Jak zjistit co je na SD kartě?

Pokud na domovské obrazovce stisknete tlačítko nabídky, vyberte nastavení z nabídky. To se může jmenovat jinak, například Paměť telefonu nebo podobně. Zde se zobrazuje celkové a volné místo ve vnitřní paměti telefonu.

Co to je modem?

modem. Slovo modem vzniklo složením dvou výrazů - modulátor a demodulátor. Je to zařízení, které umožňuje pomocí telefonních linek zprostředkovat komunikaci mezi vzdálenými počítači. Modem konvertuje (převádí) data z digitálních počítačových signálů na signály analogové, které lze posílat přes telefonní linku.
Co to je směrovač?
Router (směrovač) je v počítačových sítích aktivní síťové zařízení, které procesem zvaným routování přeposílá datagramy směrem k jejich cíli. Routování probíhá na třetí vrstvě referenčního modelu ISO/OSI (síťová vrstva).

Někdo se také může ptát, kdo má nejlevnější internet?

Nejlevnější VDSL
Poskytovatel20/2 Mb/s250/25 Mb/s
Metronet (bez závazku)399 Kč699 Kč
Metronet (platba na rok dopředu)379 Kč629 Kč
Nej.cz (bez závazku)419 Kč649 Kč
Nej.cz (závazek na 24 měsíců)419 Kč649 Kč
Co je to internet?
Internet je celosvětový systém propojených počítačových sítí („síť sítí"), ve kterých mezi sebou počítače komunikují pomocí rodiny protokolů TCP/IP. Společným cílem všech lidí využívajících internet je bezproblémová komunikace (výměna dat).

Jakou rychlost připojení k internetu?

k běžnému prohlížení posílání e-mailů bez větších příloh postačí 256 kbit/s. pro nerušenou telefonickou komunikaci prostřednictvím Skype vyhovuje rychlost od 600 kbit/s. budete-li chtít prohlížet moderní webové stránky a ledovat online video ve vysoké kvalitě, je dolní hranice kolem 3 Mbit/s.

By Schlenger Clowney

Similar articles

Co to je Ethernet? :: Jak zapojit ADSL?
Užitečné odkazy