Domovská stránka > C > Co Je To Nano Sim Karta?

Co je to nano SIM karta?

Nano SIM karta je druh SIM karty s nejmenšími rozměry 12,3 x 8,8 x 0,67 mm.

Přečtěte si více

Související článek

Jak vypada SIM karta?

Karta micro-SIM má rozměry 12 x 15 x 0,76 mm, zatímco standardní SIM karta má rozměry 15 x 25 x 0,76 mm. Evropský institut pro telekomunikační normy vytvořil standard pro micro-SIM koncem roku 2003 a jeho počátky lze spatřovat již v roce 1998.

Pokud jde o toto, jak je velká nano sim karta?

Nano-, Micro- a MiniSIM

SIM - 54 mm x 85,6 mm (už není běžně používána, výrobní číslo je na samotné SIM) MiniSIM - 15 mm x 25 mm (výrobní číslo je na samotné SIM) MicroSIM - 12 mm x 15 mm (výrobní číslo je na samotné SIM) NanoSIM - 8,8 mm x 12,3 mm (výrobní číslo je na samotné SIM)
Jak udělat ze SIM karty nano SIM?
Zmenšení SIM karty
  1. Pokud potřebujete menší SIM kartu, tedy microSIM nebo nanoSIM, můžete na prodejně požádat o vykrojení menší velikosti z vaší stávající SIM karty pomocí speciálních kleští.
  2. Zůstane vám stejná SIM karta a není potřeba řešit zálohu uložených kontaktů a SMS zpráv.
  3. Zmenšení SIM karty je zdarma.

Když to vezmeme v úvahu, jak vypada nano sim karta?

Nová Nano SIM karta měří 12,3 x 8,8 milimetrů. Kromě zmenšování velikosti SIM karet by tento trend mohl přinášet i vylepšení funkčnosti SIM karet o nové technologie, například v nové SIM kartě by mohl být zabudován NFC čip.
Jak vylomit SIM kartu?
SIM kartu vylomíte z plastového nosiče podle velikosti potřebné pro váš telefon, postupujte od větších velikostí k menším, snížíte tak riziko poškození čipu.

Související článek

Jak se zablokuje SIM karta?

Pokud máte roli správce nebo kontaktní osoby, můžete svou sim kartu zablokovat v samoobsluze. Pokud chcete kartu zablokovat, klikněte na tlačítko blokovat. Karta bude zablokována.

Kde koupit nano SIM kartu?

Obchodů, kde koupíte NanoSIM kartu, je mnoho.
...
Kde koupit NanoSIM?
  1. NanoSIM Mironet.
  2. NanoSIM Electroworld.
  3. NanoSIM Conrad electro.
Co je MicroSIM karta?
Není to v podstatě nový typ SIM karty. Jedná o „ořezaný" formát běžné SIM karty. Standardní SIM karta má rozměry 15 x 25 x 0,76 mm, zatímco micro-SIM karta má zmenšené rozměry na 12 x 15 x 0,76 mm.

A další otázka, jak zkratit sim kartu?

Jediné co budete k tomuto postupu potřebovat je vytištěná šablona, dobře nabroušené nůžky nebo nůž, fix, pravítko a kousek izolepy. Pokud bude chtít ořezávat až na velikost NanoSIM, budete ještě potřebovat jemný smirkový papír, jelikož NanoSIM je o 0,09 mm tenčí než ostatní verze SIM karet.
Jak zvětšit SIM kartu?
Sada adaptérů na SIM karty, které Vám umožní používat vaši SIM kartu v jednom z menších formátů nano popřípadě mikro v zařízeních vyžadujících SIM kartu formátu většího. Lidově řečeno si můžete SIM kartu pomocí tohoto adaptéru zvětšit.

Když to vezmeme v úvahu, jak vymenit e sim?

Zásuvku na SIM kartu vysunete tak, že do dírky na zásuvce vložíte kancelářskou sponku nebo nástroj na vysunutí SIM karty. Trochu zatlačte dovnitř, ale ne příliš silně. Pokud se vám zásuvku na SIM kartu nedaří vysunout, doneste své zařízení k operátorovi nebo do Apple Storu a požádejte o pomoc.

By Dannica Gaime

Similar articles

Jak získat nano SIM Vodafone? :: Jak zapnout NFC na iPhone 12?
Užitečné odkazy