Domovská stránka > C > Co Je To Push?

Co je to Push?

Push notifikace, nebo také “oznámení” jsou krátké informační zprávy, které se vám zobrazují na ploše počítače či obrazovce mobilního telefonu. Přijde-li vám nový e-mail a máte v aplikaci zatrženo “upozornit mě”, přijde vám tzv. push notifikace.

Přečtěte si více

Související článek

Co je to Push oznameni?

Pokud používáte mobilní aplikaci Equa bank, push oznámení se zobrazí na ploše vašeho telefonu. Získáte tak přehled o všech pohybech na svých účtech.

Lidé se také ptají, jak nastavit push notifikace?

Otevřete si Smartsuppu aplikaci ve svém mobilu. Přejděte do Nastavení -> Oznámení. Zkontrolujte, zda máte povolené push notifikace, které vás upozorní na nové chaty a případně na nové návštěvníky na vašem webu.
Co je to služba Push WAP?
WAP Push je systém pro distribuci různého obsahu ze serveru na mobilní zařízení. Přenos se uskutečňuje bez iniciativy ze strany mobilního zařízení. WAP Push Architectural Overview popisuje tři typy Push zpráv: Service Indication (SI): slouží pro zaslání oznámení uživateli, např. o příchodu e-mailu do schránky.

Kde najdu push notifikace?

Přihlaste se do aplikace Smart klíč a zvolte nabídku „Nastavení" (ikona ozubeného kola). Zapněte „Oznámení pro příkazy k podpisu". Ověřte, že v nastavení Vašeho telefonu v sekci „Oznámení" máte povolenu aplikaci Smart Banking. Důležité: Ujistěte se, že máte telefon připojený k internetu.
Jak vypnout notifikace Android?
Možnost 1: V aplikaci Nastavení
  1. V telefonu otevřete aplikaci Nastavení.
  2. Klepněte na Oznámení Nastavení aplikace.
  3. V sekci Nejnovější najdete aplikace, které vám nedávno odeslaly oznámení.
  4. Klepněte na aplikaci.
  5. Zapněte nebo vypněte oznámení aplikace.

Související článek

Kde najdu push notifikace?

V telefonu nebo tabletu můžete povolit a blokovat oznámení z webových stránek. Nastavení je třeba zapnout nebo vypnout v horní části stránky.

Jak aktivovat panel oznameni?

Povolení a blokování oznámení ze všech webů
  1. Na telefonu či tabletu Android otevřete Chrome .
  2. Vpravo od adresního řádku klepněte na ikonu možností Nastavení.
  3. Klepněte na Nastavení webu. Oznámení.
  4. V horní části stránky zapněte nebo vypněte nastavení.
Když to vezmeme v úvahu, jak vypnout oznameni na iphone?
Vypnutí oznámení pro konkrétní aplikace
  1. Přejděte do Nastavení > Oznámení a potom klepněte na Návrhy Siri.
  2. Vypněte jakoukoli aplikaci.

A co to je notifikační dioda?

Notifikační LED dioda je malé světýlko usnadňující přehled nad novými notifikacemi (zpráva, zmeškaný hovor, upozornění z aplikací). Nejčastěji se nachází nad displejem, v některých případech ale výrobce volí i jinou možnost, například umístění v zapínacím tlačítku na boku telefonu.
Můžete se také zeptat, co je to sms push?
SMS notifikace

Zprávy SMS push vás ihned informují o operacích na vašich účtech. Můžete tak sledovat odchozí platby (kromě těch, které jste autorizovali pomocí SMS), změny osobních a kontaktních údajů nebo přístupových kanálů a spoustu dalších notifikací.

Navíc, jak zjistit historii oznameni?

V Androidu 11 už to není žádný problém, protože Google přidal do svého mobilního operačního systému novou funkci, která zobrazí přehled historie notifikací. Novinku najdete v nabídce »Nastavení | Aplikace a oznámení | Oznámení | Historie oznámení«.

By Gauntlett Chastin

Similar articles

  • Jak nastavit push notifikace?

    Aplikaci můžete otevřít v telefonu. Přejděte do nastavení.

  • Co jsou to zprávy Push?

    Oznámení Push jsou oznámení zasílaná uživatelům aplikací na jejich mobilní zařízení. Zobrazují se na ploše jejich telefonu ve formě krátké textové zprávy s ikonou odesílatele.

  • Jak fungují push notifikace?

    Pokud obdržíte nový e-mail a zkontrolujete aplikaci, budou vám zaslána push oznámení. Obvykle obsahuje krátký, výstižný text a obrázek. Když vám někdo napíše zprávu ve vaší oblíbené chatovací místnosti, bude vám zasláno podobné oznámení.

Jak najít historii oznámení? :: Jak vypnout režim letadlo HP?
Užitečné odkazy