Domovská stránka > J > Jak Najít Historii Oznámení?

Jak najít historii oznámení?

Dlouho stiskněte widget „Nastavení zástupce“ a přetáhněte jej na domovskou obrazovku, kde se zobrazí stránka s několika možnostmi. Vyberte „Protokol oznámení“. Zde si můžete prohlédnout historii všech svých upozornění.

Přečtěte si více

Související článek

Jak najít ovladače?

Ovládací panely obsahují správce zařízení. Ve Správci zařízení klikněte pravým tlačítkem myši na zařízení a z místní nabídky vyberte možnost Vlastnosti. V rozevíracím seznamu vyberte ID hardwaru.

Můžete se také zeptat, co je to adaptivní oznámení?

Pokud oznámení stále nedostáváte včas, může být zapnutá funkce Adaptivní baterie. Pokud používáte Android 9 a vyšší, může tato funkce ovlivnit také oznámení vašeho telefonu, proto jej vypněte a zjistěte, zda vám funguje. Přejděte do Nastavení, vyberte možnost Baterie a potom klepněte na položku Adaptivní baterie.
Následně, jak se zbavit nevyžádaných zpráv?
Ochrana proti SPAMu pomocí vlastních pravidel

Můžete např. blokovat příchod e-mailů z celých domén, blokovat emaily na základě slov v textu či předmětu zprávy a mnoho dalšího. Nastavení pravidel vaší emailové schránce naleznete v Nastavení v části Pravidla.

Lidé se také ptají, jak skrýt oznámení?

Metoda 1: Otevřete Nastavení, vyhledejte a přejděte na možnost Rozpoznávání obličeje, zadejte heslo a vypněte možnost Oznámení zamčené obrazovky. Metoda 2: Přejděte do nabídky Nastavení > Oznámení a vypněte možnost Skrýt obsah oznámení.
Když to vezmeme v úvahu, co je tečka oznámení?
Na ikoně aplikace se zobrací malá tečka, která indikuje oznámení, které jste ještě nečetli. Chcete‑li zobrazit dostupné možnosti, klepněte na ikonu a přidržte ji. Klepnutím můžete oznámení otevřít, přejetím ho můžete ignorovat.

Související článek

Jak najít iphone podle IMEI?

Nejprve je třeba použít webový prohlížeč k navigaci. Po zadání sériového čísla do textového pole spusťte vyhledávání kliknutím na ikonu lupy.

Jak skryt oznameni na Zamykaci obrazovce?

Stačí, když otevřete Nastavení a zde vyhledáte položku Zamknout displej. V seznamu pak najděte možnost Oznámení, na tu klepněte a označte Skrýt obsah.
Co je panel oznámení?
Oznamovací lišta/panel je místo, kde Vám systém Android zobrazuje důležité informace, ať jste v jakékoliv aplikaci. Najdete zde např. hodiny, stav baterie, informace o zmeškaných hovorech a příchozích SMS. Oznamovací lištu můžete roztáhnout do podrobnějšího oznamovacího panelu.

Když to vezmeme v úvahu, jak vypnout oznameni na windows?

Nastavení centra akcí můžete kdykoli změnit v aplikaci Nastavení.
  1. Vyberte Start a pak vyberte Nastavení .
  2. Vyberte Systémové > oznámení & akce.
  3. Proveďte kteroukoli z následujících akcí: Zvolte, jestli se mají zobrazovat oznámení na zamykací obrazovce. Zapněte nebo vypněte tipy, triky a návrhy při používání Windows.
Lidé se také ptají, jak vypnout bleskové sms iphone?
Otevřete aplikaci Nastavení, klepněte na Zpřístupnění a pak na Audiovizuální pomůcky. Zapněte volbu Výstrahy bleskem LED.

Následně, jak zrušit doručování potichu?

V oddílu Chaty klepněte vlevo nahoře na svůj profilový obrázek. Klepněte na Upozornění a zvuky. Klepnutím na Náhledy upozornění je zapnete nebo vypnete.

By Ainslee Tennison

Similar articles

Co znamená být v registru? :: Co je to Push?
Užitečné odkazy