Domovská stránka > C > Co To Je Ak Čemu Se Používá Ssl A Ča?

Co to je ak čemu se používá SSL a ča?

Důvěryhodný SSL certifikát je takový SSL certifikát, který pro Vás vystavila legitimní důvěryhodná certifikační autorita (CA). Použitím důvěryhodného SSL certifikátu si můžete být jisti, že se návštěvníkovi webu nezobrazí podobné varovné hlášky a upozornění, jak je tomu u nedůvěryhodných SSL certifikátů.

Přečtěte si více

Související článek

Kdo používá iPhone?

Letos v září Apple poprvé překonal hranici jedné miliardy aktivních uživatelů. Neil Cybart odhaduje, že. První americkou společností, jejíž tržní hodnota překročila dva biliony dolarů, byl Apple.

Jak získat certifikát SSL?

Získání certifikátu SSL/TLS od certifikační autority (CA)

Pokud váš webový hostitel nenabízí zabezpečení HTTPS, můžete získat certifikát SSL/TLS pro svou doménu od certifikační autority. Služba Let's Encrypt je certifikační autorita, která poskytuje certifikáty za účelem zajištění bezpečnějšího internetu.
Co je to HTTP a HTTPS?
HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Secure) je v informatice protokol umožňující zabezpečenou komunikaci v počítačové síti. HTTPS využívá protokol HTTP spolu s protokolem SSL nebo TLS. HTTPS je využíván především pro komunikaci webového prohlížeče s webovým serverem.

Navíc, jak funguje certifikát?

Certifikáty obsahují bezpečnostní prvky proti falšování, takže každý účastník komunikace by měl být schopen automaticky ověřit, zda je certifikát pravý. Kromě toho v sobě nesou informaci, ke kterému serveru patří – takže si můžete ověřit, že komunikujete opravdu se serverem domény vlastnící certifikát.
Navíc, kde koupit ssl certifikát?
Přehled nabízených SSL Wildcard certifikátů
SSL certifikátCena od SSLmarketObjednat
Web Server WildcardOd 12 365 KčKoupit
Secure Site WildcardOd 36 491 KčKoupit
GeoTrust True BusinessID WildcardOd 12 365 KčKoupit
DigiCert WildcardOd 17 233 KčKoupit
4 další řádky

Související článek

Kde se používá LIFO?

Metodu LIFO lze použít ke správě, organizaci a manipulaci s čímkoli. Jakýkoli požadavek, materiál nebo datová položka, která přijde jako poslední, vstupuje do služby jako první. Tato metoda se hojně používá v USA.

Navíc, jaký ssl certifikát?

Pokud bude SSL certifikát sloužit firmě či e-shopu, doporučujeme certifikát s ověřením organizace (OV). V certifikátu je uveden název organizace a návštěvník může identitu provozovatele ověřit v detailu certifikátu. Pro zabezpečení webových stránek vaší firmy či e-shopu doporučujeme SSL certifikáty Thawte a GeoTrustu.
Co je to bezpečnostní certifikát?
Co je to bezpečnostní certifikát

Když navštívíte web, který používá protokol HTTPS (zabezpečení připojení), webový server prohlížečům (jako je Chrome) pomocí certifikátu prokáže svou identitu. Kdokoli může vytvořit certifikát a vydávat se pomocí něho za kterýkoliv web.

Co je to certifikát?

Certifikát (průkaz) je dokument, který prokazuje nějakou skutečnost.
Jak nastavit SSL?
Přechod na https
  1. Nastavit si SSL certifikát. Na to je potřeba mít dobrý hosting, který umí pracovat s certifikáty, ideálně zadarmo.
  2. Zkusit, jestli stránky na https vůbec fungují.
  3. Upravit stránky tak, aby v nich nebyly obrázky a skripty načítané z http protokolu.
  4. Nastavit přesměrování z http na https.

Když to vezmeme v úvahu, jak aplikovat ssl certifikát?

Apache a instalace SSL/TLS certifikátu

Spravuje se přes editaci konfiguračních souborů, které má pro každou doménu (tzv. vhost). Instalace certifikátu se tedy skládá pouze z úpravy konfigurace Apache. V tomto článku naleznete návod pro vytvoření veřejného klíče (CSR) a instalaci certifikátu na webový server Apache.

By Samuella Chanez

Similar articles

Jak získat certifikát Let's Encrypt? :: Co je FTP heslo?
Užitečné odkazy