Domovská stránka > C > Co Znamená Single Sim?

Co znamená Single SIM?

Hybridní SIM Galaxy modely Vám umožňují využívat dvě odlišná telefonní čísla na jednom zařízení, zatímco na modelu single SIM je do jednoho zařízení možné vložit pouze jednu SIM kartu. V modelu single SIM můžete využívat jednu SIM kartu a microSD kartu pro zvětšení uložiště v telefonu.

Přečtěte si více

Související článek

Co znamená povolit cookies?

Propojují uživatele webu se sociálními sítěmi. Soubory cookie pomáhají přizpůsobit reklamu. Aby je webové stránky mohly používat, musí uživatel s jejich použitím souhlasit. Pracují na stránkách jednotlivých návštěvníků.

Jak funguje e SIM karta?

eSIM (embedded SIM - vestavěná SIM) je SIM karta, kterou si do telefonu nahrajete přes internet, takže do svého zařízení nic fyzicky nevkládáte. eSIM u nás můžete získat v papírové podobě (voucher s QR kódem) nebo v digitální podobě.
Jak nastavit primarni SIM?
Jak nastavit výchozí SIM pro hovory?
  1. Otevřete systémové nastavení.
  2. Přejděte do sekce SIM karty a mobilní sítě.
  3. V sekci Výchozí nastavení klepněte na Vytáčení a vyberte kartu, kterou chcete používat pro hovory.

Jak vypnout druhou SIM kartu?

Přejděte do Nastavení > Mobilní data > PIN SIM karty. Zde vyberte možnost, zda zapnout nebo vypnout. Klepněte na Hotovo.
Když to vezmeme v úvahu, jak přepínat sim karty samsung?
mechanické tlačítko má, je to vlevo dole "*", tam se delším podržením dostaneš do menu SIM a přepínáš (displej to samozřejmě ukazuje).

Související článek

Co znamená řazení u vypínače?

Řazení je technický elektrotechnický termín, který definuje vnitřní uspořádání strojního zařízení spínače. Případně se tím rozumí provedení kontaktů. Pro každou posloupnost v elektrickém obvodu existuje specifické použití.

Jak aktivovat LTE Vodafone?

Aktivujte LTE SIMku ve stejné sekci Služby - SIM karta a telefon. Nebo z původní karty pošlete aktivační SMS, do které napíšete pouze 19místné výrobní číslo nové SIM. SMS pošlete na 7700.
A jak obnovit sim kartu t mobile?
Jak na to?
  1. Zavolejte na Zákaznické centrum T-Mobile 800 73 73 73 (nebo 4603 ze sítě T-Mobile) a sdělte nám potřebné údaje.
  2. SIM kartu spolu s předvyplněnou objednávkou vám zašleme poštou, vy SIM kartu převezmete a případně kontaktujete naše Zákaznické centrum s žádostí o aktivaci.

Můžete se také zeptat, jak vyměnit sim kartu?

Zásuvku na SIM kartu vysunete tak, že do dírky na zásuvce vložíte kancelářskou sponku nebo nástroj na vysunutí SIM karty. Trochu zatlačte dovnitř, ale ne příliš silně. Pokud se vám zásuvku na SIM kartu nedaří vysunout, doneste své zařízení k operátorovi nebo do Apple Storu a požádejte o pomoc.
Jak vylomit SIM kartu?
SIM kartu vylomíte z plastového nosiče podle velikosti potřebné pro váš telefon, postupujte od větších velikostí k menším, snížíte tak riziko poškození čipu.

A jak zkratit sim kartu?

Jediné co budete k tomuto postupu potřebovat je vytištěná šablona, dobře nabroušené nůžky nebo nůž, fix, pravítko a kousek izolepy. Pokud bude chtít ořezávat až na velikost NanoSIM, budete ještě potřebovat jemný smirkový papír, jelikož NanoSIM je o 0,09 mm tenčí než ostatní verze SIM karet.

By Henebry

Similar articles

  • Co to znamená x64?

    x64 je termín, který označuje 64bitové procesory. Pojem bit znamená buď 1, nebo 0. Počet bitů je počet jedniček a nul, které může počítačový procesor použít ke komunikaci instrukcí a přiřazení adres paměti.

  • Co znamená zkratka CTRL F?

    V jednoduchém průzkumu zjistili, že 90 % uživatelů nezná klávesovou zkratku, která se používá k vyhledávání informací na stránce v mnoha různých aplikacích, a to i v různých operačních systémech.

  • Co to znamená BIM?

    Building Information Modeling nebo také Building Information Management je zkratka anglického termínu. Do češtiny se obvykle překládá jako Informační modelování budov. Takzvané digitální dvojče budovy vzniká v procesu spolupráce specialistů.

  • Co znamená zkratka cis?

    Lidé, jejichž pohlavní identita odpovídá pohlaví, které jim bylo přiděleno při narození, se označují jako cisgender. Není to totéž co termín trans.

  • Co to znamená CSS?
  • Co znamená znacka NFC?
  • Co znamená NFC u Huawei?
  • Co znamená SPF 50?
Kde jsou trollové? :: Co je klonovaná SIM karta?
Užitečné odkazy