Domovská stránka > C > Co Je Section V Html?

Co je Section v HTML?

Tag <section> se používá zejména k označení "těla" dokumentu mezi hlavičkou a patičkou. Právě zde se nalézá samotný článek v tagu <article> nebo články, kde každý z nich by měl být ve svém vlastním tagu <article>.

Přečtěte si více

Související článek

Kam umístit script v HTML?

Před zavírací značkou je vhodnější místo.

Následně, co je v jazyku html b?

Příklad kusu html kódu: Normální text <b>tučný text</b>, <i>kurzíva</i> a opět normální text.
A další otázka, jak se dělá tag?
Nejjednodušší způsob je použít pravý Alt (Alt Gr) v kombinaci s klávesou X, tedy Alt Gr + X = #. 2. Další způsob zahrnuje využití tří kláves, a to Ctrl + levý Alt + X. 3.

Co je to tag?

Volně lze tag přeložit jako štítek. Jedná se o slovo nebo slovní spojení, které je přiřazeno například určitému článku, které co nejpřesněji vystihuje zaměření článku. Tag je tedy užíván k roztřídění obsahu webu.
Co to je footer?
Zbytečný strukturní tag na vymezení patičky stránky. Před a za tagem se zalomí řádek. Aby dělal něco dalšího, je nutno tag footer nastylovat přes CSS.

Související článek

Jak vytvořit HTML banner?

Pokud v hlavní scéně vytvoříte novou vrstvu, bude umístěna vysoko nad všechny ostatní vrstvy. Adresa URL vrstvy by se měla jmenovat. Klepněte na symbol a nakreslete obrázek. Změňte jeho velikost na stejnou, jakou má váš banner.

Někdo se také může ptát, co je to header?

Význam: Header - anglicky "hlavička". Může se jednat, jak o hlavičku dokumentu, tedy část dokumentu, která obsahuje metainformace o daném souboru. V jazyce HTML se hlavička uvozuje HTML tagem HEAD.
Co je to jazyk HTML?
HTML (Hyper Text Markup Language) je zkratka pro hypertextový značkovací jazyk, který se používá k vytváření obsahu webové stránky. Obsah webové stránky mohou tvořit texty, obrázky, tabulky, multimédia a další prvky. Webové stránky jsou mezi sebou vzájemně propojeny pomocí hypertextových odkazů.

A další otázka, co je html formát?

Soubory formátu HTML (Hypertext Markup Language) neboli značkovací jazyk a XML (eXtensive Markup Language) neboli rozšiřitelný značkovací jazyk jsou formátované textové soubory, obsahující kromě vlastního textu i značky (tagy), které definují, jak se má text zobrazovat. Tyto jazyky jsou určené pro tvorbu webu.
Jak napsat text HTML?
Formátování pomocí tagu <font>

Tento text je naformátován pomocí HTML tagu font a příslušných atributů.

Jak se dělá Krizek?

Znak lze tedy ve Windows psát jako kombinaci podržení klávesy Alt a postupného mačkání číslic 3 a 5, lze použít i kombinaci AltGr+x.

By Leontina

Similar articles

Jak se dělá hvězdička? :: Jak zamknout poznamky Android?
Užitečné odkazy