Domovská stránka > J > Jak Se Dělá Hvězdička?

Jak se dělá hvězdička?

Zatímco držíte pravý Alt, stiskněte klávesu pro pomlčku „-“, kterou najdete v pravé části klávesnice nalevo od tlačítka Shift. Po jejím stisknutí dojde k zápisu hvězdičky do místa, kde máte v dokumentu/programu umístěný kurzor. Většina klávesnic má ale přímo tlačítko hvězdičky na číselné straně klávesnice.

Přečtěte si více

Související článek

Co dělá chladič?

Má to svůj smysl. Účelem chladiče je co nejúčinněji chladit chladicí kapalinu, která se pak vrací do bloku motoru, kde se ohřívá. hliník, měď a železo jsou některé z materiálů, z nichž se chladiče skládají. Kapalinou je obvykle voda nebo olej.

Jak se na notebooku píše hashtag?

Windows 1: Alt Gr + X

Prvním a nejjednodušším způsobem, jak # napsat, je s využitím Alt Gr na pravé straně od mezerníku. Spolu s touto klávesou potom stačí přidržet písmeno X a hashtag je na světě!
Co je tagování?
Tagováním se rozumí označování obsahu na Internetu. Jedná se o jakýsi navigační prvek, který nahrazuje klasické katalogové třídění, ontologii. Tagováním se myslí přiřazování klíčových slov k obsahu na webu bez ohledu na formát. Tagovat se tedy mohou nejen textové soubory, ale i videa, obrázky apod.

Co je Paticka?

Patička (anglicky trailer, footer) je v informatice označení pro doplňující data, která jsou umístěna za konec vlastních přenášených nebo ukládaných dat.
Co popisuje značka Article ?
Článek <article>

Že se značka <article> hodí pro obalení článku, je asi jasné. Jinak do <article> patří obsah, který jako celek dává smysl sám o sobě a nebyl by ho například problém přenést na jinou stránku.

Související článek

Co dělá klávesa F4?

Klávesa F4 je jedinou z prvních pěti funkčních kláves, která dnes nemá obecný význam. Lze ji použít k zavření aktivního okna.

Jak udělat seznam v HTML?

HTML5 Základy HTML
  1. celý seznam zahájíme tagem <ul> ;
  2. napíšeme potřebný počet položek seznamu, každou položku uzavřeme mezi tagy <li> a </li> ;
  3. seznam ukončíme tagem </ul> .
Když to vezmeme v úvahu, jak zobrazit html kód?
Většinou se to dělá klávesovou zkratkou Ctrl + U. Nebo můžete kliknout pravým tlačítkem myši a zvolit volbu Zobrazit zdrojový kód stránky (View source code, může se to jmenovat i jinak, někdy je to i v menu). Otevře se obvykle další karta a v ní bude zdrojový kód.

V jakém jazyce je psána webová stránka?

Webová stránka je vytvořena pomocí jazyka HTML (v textu neviditelné značky), jehož vzhled je definován kaskádovými styly (CSS), a který se může dynamicky měnit pomocí JavaScriptu (tzv. dynamická webová stránka).
Někdo se také může ptát, co je to php?
PHP (rekurzivní zkratka PHP: Hypertext Preprocessor, česky „PHP: Hypertextový preprocesor", původně Personal Home Page) je skriptovací programovací jazyk. Je určený především pro programování dynamických internetových stránek a webových aplikací například ve formátu HTML, XHTML či WML.

Pokud jde o toto, jak otevřít formát html?

html souborů jsou analyzovány pomocí webových prohlížečů, což znamená, že je skrytý od diváků. Microsoft Notepad mohou být použity k vytvoření HTML soubory a také otevřít a zobrazit jeho zdrojový kód.

By Zondra

Similar articles

  • Co dělá Ctrl Alt?

    Lze říci, že při použití této klávesové zkratky dojde k přerušení probíhající operace. Během okamžiku před spuštěním počítače (před spuštěním operačního systému) nebo v systémech DOS, Windows 3.0 a raných verzích Windows nebo OS/2 se tímto způsobem restartuje počítač.

  • Co delat kdyz si iPhone dělá co chce?

    Ujistěte se, že je obrazovka čistá, bez nečistot nebo kapek vody, a pokud je obrazovka příliš citlivá, restartujte zařízení. Kryty a chrániče obrazovky by měly být odstraněny.

  • Jak se dělá grafika?

    K tvorbě grafiky nemusíte používat žádný program. Existují online editory, které vytvářejí jednoduchou grafiku. Jedním z nejlepších způsobů, jak vytvořit jednoduchou grafiku, je aplikace Canva. Základní verze aplikace Canva je zdarma.

  • Co dělá SSD disk?

    Pevné disky nemají pohyblivé části jako pevné disky. Ve srovnání s pevnými disky nabízejí nižší kapacitu za stejnou cenu.

  • Co dělá adware?
  • Co dělá ping?
  • Co dělá kernel?
  • Jak se dělá defragmentace disku?
Jak udělat zápatí ve Wordu? :: Co je Section v HTML?
Užitečné odkazy