Domovská stránka > J > Jak Vložit Video Z Youtube Do Html?

Jak vložit video z YouTube do HTML?

Vložení videa nebo playlistu
  1. Na počítači přejděte na video nebo playlist YouTube, který chcete vložit.
  2. Klikněte na tlačítko SDÍLET .
  3. Ze seznamu možností sdílení vyberte položku Vložit.
  4. Zkopírujte kód HTML z rámečku, který se objeví.
  5. Vložte tento kód do kódu HTML svého webu.

Přečtěte si více

Související článek

Kolik plati YouTube za 1000 zhlédnutí?

Odměnu získáte až poté, co na svém kanálu a videích vyděláte alespoň 100 dolarů za reklamy. Kolik vydělají? Je to 0,06 až 0,09 dolaru za zhlédnutí, což odpovídá 3 až 5 dolarům za 1 000 zhlédnutí a až 5 000 dolarů za milion zhlédnutí.

Následně, jak vložit odkaz na video?

Vytvoření odkazu na video uložené na počítači

Na kartě Vložení klikněte na šipku pod tlačítkem Video a potom klikněte na Video v mém počítači. V dialogu Vložit video klikněte na video, na které chcete vložit odkaz, klikněte na šipku dolů vedle tlačítka Vložit a pak klikněte na Připojit k souboru.
Jak funguje Vimeo?
Vimeo je primárně určen filmovým nadšencům a experimentátorům, kteří se mohou zaregistrovat (basic registrace je zdarma; registrace plus je placená a obsahuje některé výhody) a sdílet názory a postřehy s ostatními.

Můžete se také zeptat, jak vložit video v html?

Pro vložení videa na webovou stránku musíte nejdřív přepnout textový editor na HTML editor. V HTML editoru najděte váš text „ZDE BUDE VIDEO", který jednodušše nahradíte kódem videa, který jste si zkopírovali. Video pak bude na webové stránce umístěno přesně tam, kde chcete.
Můžete se také zeptat, co je to embed?
Jde o blok HTML kódu, který je zakotven ve zdroji stránky a vytváří video objekt na stránce. Embed kód se kopíruje ze stránky, která video poskytuje, např. Youtube nebo Vimeo.

Související článek

Kam umístit script v HTML?

Před zavírací značkou je vhodnější místo.

Jak vložit odkaz do videa na YouTube?

Zkopírujte úplnou adresu URL, na kterou chcete vytvořit odkaz, a poté ji vložte do pole s popisem YouTube. Udeřil Uložit později. Nyní YouTube automaticky vloží adresu URL do popisu videa. Samozřejmě můžete sledovat video a pro jistotu otevřít jeho popis.
Lidé se také ptají, jak vložit odkaz?
Vytvoření hypertextového odkazu na místo na webu

Stiskněte kombinaci kláves Ctrl+K. Můžete také kliknout pravým tlačítkem myši na text nebo obrázek a v místní nabídce kliknout na odkaz . V okně Vložit hypertextový odkaz zadejte nebo vložte svůj odkaz do pole Adresa.

Jak do prezentace vložit video?

V aplikaci PowerPoint přejděte na snímek, do kterého chcete obsah vložit. Na pásu karet vyberte kartu Vložení, vyberte Video a pak vyberte Online video. Otevře se dialogové okno Vložit video. Do pole s názvem Z kódu pro vložení videa vložte kód pro vložení a stiskněte Enter.
Jak vložit aktivní odkaz?
Vložení hypertextového odkazu
  1. V textu zprávy umístěte kurzor na místo, kam chcete přidat odkaz.
  2. Na kartě Message (Zpráva) klikněte na Hyperlink (Hypertextový odkaz).
  3. V poli Odkaz zvolte Webová stránka nebo Soubor, Tento dokument nebo E-mailová adresa:
  4. Webová stránka nebo soubor: Přidejte úplnou adresu URL.

Jak sledovat Vimeo?

Stáhněte si aplikaci zdarma začít sledovat neuvěřitelné videa z komunity Vimeo, a sdílet některé své vlastní. Má zpětnou vazbu pro nás? Vimeo je plný skutečných lidí, kteří by rádi poslouchat. Přejít na vimeo.com/help/contact~~V se dostat do kontaktu.

By Altaf Sugai

Similar articles

Jak stahovat videa z Vimea? :: Jak správně natočit video?
Užitečné odkazy