Domovská stránka > J > Jak Zjistit Název Telefonů?

Jak zjistit název telefonů?

Nastavení telefonu

Informaci o vlastněném typu zjistíte také přímo v zapnutém telefonu. Stačí jít do Nastavení -> O zařízení -> Číslo modelu.

Přečtěte si více

Související článek

Jak se dostat do stareho telefonu?

Pokud se přihlásíte ke svému účtu ve webovém prohlížeči na jakémkoli počítači nebo zařízení, budete moci používat správce zařízení. Po výběru zařízení z nabídky počkejte, až bude nalezeno jeho umístění.

Jak zjistit parametry mobilu?

Chcete-li tedy zjistit veškeré specifikace vašeho telefonu, existuje velmi snadný způsob a to přes aplikaci Inware. Jedná se o aplikaci, kterou si můžete stáhnout zcela zdarma z Obchodu Play a jedná se o jeden z nejjednodušších a nejrychlejších způsobů, jak se podívat na specifikace vašeho telefonu.
Na co si dát pozor při koupi telefonu?
Na co si dát pozor...
...
Kontrola IMEI před koupí
  1. Jestli už je aktivovaný (v případě že Vám někdo bude trvdit že je nerozbalený) – políčko Activated.
  2. Jestli má zapnutou funkci Find my iPhone (pokud je zaplá a prodejce ji neumí vypnout, telefon v žádném případě nekupujte)
  3. Kde byl kupovaný
  4. Kdy byl kupovaný

Jak postupovat při krádeži telefonu?

Kontaktujte operátora a nahlaste mu ztrátu SIM karty. Zabráníte tím alespoň zneužití svého telefonního čísla. Operátor SIM kartu zablokuje a vy do pár dnů dostanete novou – se stejným číslem, kreditem nebo tarifem. Dobrá zpráva zní, že pokud mobil přeci jenom v mezidobí najdete, původní blokace půjde zrušit.
Navíc, jak smazat telefon?
Jak smazat data z telefonu s Androidem
  1. Data, která budete ještě potřebovat, si zálohujte.
  2. Poté jděte do Nastavení do složky Zabezpečení.
  3. Zvolte volbu Zašifrovat telefon.
  4. Opět jděte do Nastavení, tentokrát do složky Zálohování a obnovení dat.
  5. Zvolte volbu Obnovení továrních dat.
  6. Paměť zaplňte bezpečným obsahem.

Související článek

Jak zjistit co je na SD kartě?

Pokud na domovské obrazovce stisknete tlačítko nabídky, vyberte nastavení z nabídky. To se může jmenovat jinak, například Paměť telefonu nebo podobně. Zde se zobrazuje celkové a volné místo ve vnitřní paměti telefonu.

Jak zjistit pohyb mobilního telefonu?

Stačí do vyhledávače Google napsat „najít telefon" (případně jít přímo na stránku Najdi moje zařízení) a zobrazí se vám aplikace, v níž můžete zvolit libovolné zařízení propojené s vaším Google účtem a jeho polohu.
Jak najít vypnutý mobil?
Jak najít vypnutý telefon v systému Android

Chcete-li najít vypnuté zařízení Android, můžete použít službu Mapy Google a v extrémních případech se obrátit na operátora nebo donucovací orgány.

Jak prozvonit vypnuty telefon?

Přihlaste se na PC ke svému Google účtu. Správce zařízení by Vám měl ihned zobrazit polohu Vašeho telefonu na Google maps. Když jej rozkliknete, zobrazí se vám další možnosti:prozvonit, poslat SMS, zablokovat telefon nebo na dálku vymazat informace a data.
A další otázka, jak probíhá policejní sledování?
Sledování pomocí informačně-technických prostředků Takovéto sledování zahrnuje vyhotovování a využívání obrazových (pozorování, fotografie, videozáznam) nebo zvukových (odposlech) záznamů s pomocí technických prostředků. Zahrnuje také sledování pohybu dopravních prostředků, zboží či věcí.

Pokud jde o toto, jak zjistit polohu telefonu přes whatsapp?

Jak zjistit polohu telefonu – Android online

Přihlaste se do svého Google účtu a v sekci „Find your phone" neboli „Najděte svůj telefon" odsouhlasíte, že hledáte například vaše Redmi 9. Ihned vidíte mapu s přesnou lokalizací zařízení a můžete přehrát zvuk, pokud mobil hledáte třeba doma a na zahradě.

By Waylan Scahill

Similar articles

Co všechno umí chytrá televize? :: Kde nahlasit ztratu telefonu?
Užitečné odkazy