Domovská stránka > C > Co Znamená Bcc V Outlooku?

Co znamená BCC v Outlooku?

Význam: Bcc - zkratka pro blind carbon copy - při odesílání emailu adresáti označení jako "bcc" dostanou do schránky kopii emailové zprávy, přičemž jednotliví příjemci nevidí seznam ostatních příjemců jako v případě kopie typu CC.

Přečtěte si více

Související článek

Co znamená povolit cookies?

Propojují uživatele webu se sociálními sítěmi. Soubory cookie pomáhají přizpůsobit reklamu. Aby je webové stránky mohly používat, musí uživatel s jejich použitím souhlasit. Pracují na stránkách jednotlivých návštěvníků.

A další otázka, co znamená cc v mailu?

Význam: cc - zkratka pro "carbon copy" se používá v emailové komunikaci. Adresáti označení jako "cc" dostanou automaticky kopii zprávy. Seznam příjemců CC je viditelný pro všechny ostatní příjemce, na rozdíl od BCC.
Jak zjistit kdo je ve skrytou kopii emailu?
Nikdy se to nechovalo jinak. Skrytí adresáti jsou skrytí a proto nejsou vidět. Pokud je vidět chceš neuváděj je jako skryté. Vidět budou pouze v odeslané zprávě.

Lidé se také ptají, co je to slepá kopie?

slepé kopie. Při odesílání zprávy se jejich adresa uvádí v kolonce obvykle nadepsané "Skrytá" (v angličtině Bcc, od Blind Carbon Copy, alias slepá kopie).
Kdo uvidí skrytou kopii?
Zobrazení příjemců skrytých kopií

Příjemce v poli Skrytá může zobrazit pouze odesílatel zprávy, když ji otevře ve složce Odeslaná pošta (kde se ve výchozím nastavení ukládají všechny odeslané zprávy).

Související článek

Co znamená řazení u vypínače?

Řazení je technický elektrotechnický termín, který definuje vnitřní uspořádání strojního zařízení spínače. Případně se tím rozumí provedení kontaktů. Pro každou posloupnost v elektrickém obvodu existuje specifické použití.

Jaký je rozdíl mezi umístěním adresáta do pole Komu kopie či skrytá kopie?

Slepá čili skrytá kopie (Bcc): blind carbon copy – neviditelná kopie (adresát bude vidět osoby uvedené v poli „Komu" a „Cc", ale ne adresy v „Bcc") (vyplňuje odesílatel, nepovinná položka) Received: přijato – trasové informace vytvořené servery, kterými zpráva prošla (automatické zápisy serverů)
Jak skrýt příjemce emailu?
Pokud chcete v odesílané zprávě skrýt e-mailovou adresu příjemce, můžete ho přidat do pole Skrytá kopie. Jak skrytá kopie funguje: Příjemci se nedozvědí, že jste do pole Skrytá kopie někoho přidali. Lidé, které přidáte do pole Skrytá kopie, uvidí, že byli přidáni přes skrytou kopii.

Lidé se také ptají, proč používat skrytou kopii?

Existuje ještě volba SKRYTÁ KOPIE. Slouží k tomu, aby e-mail dostal někdo další, o němž příjemci e-mailu nebudou vědět. Nezobrazí se jim mezi příjemce (ani v KOMU ani v KOPII).
Pokud jde o toto, jak posílat hromadné emaily outlook?
Založte nový prázdný dokument a na kartě KORESPONDENCE klikněte na tlačítko Spustit hromadnou korespondenci – zvolte typ hlavního dokumentu: Dopisy, Obálky, Štítky nebo Adresář. Klikněte na tlačítko Vybrat příjemce a zvolte možnost Vybrat z kontaktů Outlooku. Vyberte složku kontaktů a klikněte na tlačítko OK.

Jak odeslat hromadný mail?

Pět důležitých pravidel pro správné posílání hromadných e-mailů
  1. Zřiďte si e-mail pro tisk.
  2. Používejte e-mailovou konferenci.
  3. Adresáty umístěte do slepé kopie.
  4. E-mail nejprve vyzkoušejte – pošlete ho sami sobě
  5. Kontrolujte správnost odkazů
  6. Toto je naprostý základ.

By Jody

Similar articles

  • Co to znamená x64?

    x64 je termín, který označuje 64bitové procesory. Pojem bit znamená buď 1, nebo 0. Počet bitů je počet jedniček a nul, které může počítačový procesor použít ke komunikaci instrukcí a přiřazení adres paměti.

  • Co znamená zkratka CTRL F?

    V jednoduchém průzkumu zjistili, že 90 % uživatelů nezná klávesovou zkratku, která se používá k vyhledávání informací na stránce v mnoha různých aplikacích, a to i v různých operačních systémech.

  • Co to znamená BIM?

    Building Information Modeling nebo také Building Information Management je zkratka anglického termínu. Do češtiny se obvykle překládá jako Informační modelování budov. Takzvané digitální dvojče budovy vzniká v procesu spolupráce specialistů.

  • Co znamená zkratka cis?

    Lidé, jejichž pohlavní identita odpovídá pohlaví, které jim bylo přiděleno při narození, se označují jako cisgender. Není to totéž co termín trans.

  • Co to znamená CSS?
  • Co znamená znacka NFC?
  • Co znamená NFC u Huawei?
  • Jak nastavit seznam v Outlooku?
Jak poslat hromadný e mail? :: Jak poznat VDSL?
Užitečné odkazy