Domovská stránka > J > Jak Poznat Vdsl?

Jak poznat VDSL?

Tuto informaci najdete na typovém štítku samotného modemu, který bývá nalepený na spodní straně modemu. Pro technologii ADSL se aktuálně používá protokol ADSL 2+. jetliže jste modem využívali u jiného operátora než O2, bude nutné jednoduché přenastavení.

Přečtěte si více

Související článek

Jak poznat 64 bitový systém?

Klikněte na tlačítko Start, do vyhledávacího pole napište systém a poté klikněte na položku Systém v seznamu Ovládací panely. Operační systém se zobrazí následujícím způsobem: 32bitová verze operačního systému: V části Systém se zobrazí 32bitová verze operačního systému.

Někdo se také může ptát, jaký modem pro vdsl?

V případě modemu pro VDSL musí modem podporovat rychlosti, které umožňuje váš tarif pro připojení k internetu. Pro nejrychlejší VDSL s rychlostí až 250 Mbit/s musí modem podporovat VDSL profil 35b (ITU G. 993.2). Podívejte se na podrobné informace k nastavení vlastního modemu.
Jak dlouho trvá zavedení internetu?
Obvykle trvá zhruba 90 minut. Před začátkem instalace se s technikem domluvíte na umístění venkovní antény, modemu a technik zkontroluje, zda je u vás dostatečný signál pro používání služby Pevný internet. Vše potřebné si technik přiveze s sebou.

A další otázka, jaký je rozdíl mezi routerem a modemem?

Samostatný modem slouží k realizaci internetového připojení. Bez pomoci dalších zařízení nenabízí funkcionalitu pro vytvoření počítačové sítě. Naopak klasický router slouží především k vytvoření počítačové sítě, ovšem nemusí být schopen bez přispění dalšího zařízení přístupu k Internetu.
Následně, co to je modem?
modem. Slovo modem vzniklo složením dvou výrazů - modulátor a demodulátor. Je to zařízení, které umožňuje pomocí telefonních linek zprostředkovat komunikaci mezi vzdálenými počítači. Modem konvertuje (převádí) data z digitálních počítačových signálů na signály analogové, které lze posílat přes telefonní linku.

Související článek

Jak poznat že se jedná o hypertextový odkaz?

Dvojice definuje hypertextový odkaz.

Jaký modem pro 02?

O2 modem
  • ZTE H267A. Zcela nové kompletní balení z distribuce O2. Dostanete úplně ten stejný zafóliovaný modem, jako na pobočce O2.
  • O2 Smart Box 186242. Výkonný modem pro VDSL linky od O2. Podporuje rychlosti až 250Mbit/s.
  • ZTE H168N. Zánovní ADSL a VDSL modem pro linky od O2, T-Mobile i Vodafone. O2 distribuce.
Jak nastavit DSL?
Krok 1: Otevřete webový prohlížeč a do adresního řádku zadejte IP adresu routeru ADSL (výchozí IP adresa je 192.168.1.1). Pak stiskněte klávesu Enter. Krok 2: Zadejte přihlašovací jméno a heslo (výchozí jméno je admin a heslo také admin). Klikněte na tlačítko Přihlásit (Login).

A jak zapojit kabelovy internet?

Co je potřeba k připojení přes kabelovou televizi

Z ní jsou vyvedeny dva kabely: jeden pro kabelovou televizi, druhý pro internet. Druhý kabel je nutné ještě připojit ke speciálnímu CATV modemu, ze kterého další kabel (klasický ethernetový s koncovkou RJ-45) vede do počítače nebo jiného síťového zařízení.
A další otázka, jak pripojit pevnou linku?
Zapojte jej do síťové karty v počítači a zdířky na zadní straně modemu. Pak už stačí ADSL/VDSL modem zapojit do elektřiny (6) a zapnout. Zaslal-li vám váš poskytovatel připojení modem, bude již přednastaven na použití, takže nebudete muset v jeho administrátorském rozhraní nic nastavovat.

Co je pevné připojení k internetu?

Jde o pevné připojení přes kabely telefonního vedení nebo optické kabely. Doma se připojujete díky modemu přes kabel nebo bezdrátově přes Wi-Fi. Jeho výhodou je stabilní rychlost. Pevný internet nemá žádné datové limity.

By Ailene

Similar articles

Co znamená BCC v Outlooku? :: Jak funguje ADSL internet?
Užitečné odkazy