Domovská stránka > J > Jak Na Webovou Aplikací?

Jak na webovou aplikací?

Jak rychle a kvalitně vytvořit (nejen) webovou aplikaci?
  1. Nesnažte se udělat aplikaci rychle, ale kvalitně
  2. Naučte se používat hotová řešení efektivně
  3. Automatizujte si vše, co jen jde.
  4. Používejte frameworky.
  5. Udělejte si návrh aplikace.
  6. Nastudujte si a používejte návrhové vzory a idiomy.
  7. Testovat, testovat, testovat!

Přečtěte si více

Související článek

Jak si stáhnout aplikaci?

Do telefonu můžete stahovat aplikace. V telefonu můžete používat Obchod Play. Podívejte se, co o aplikaci říkají ostatní uživatelé. Chcete-li aplikaci nainstalovat, klepněte na možnost Instalovat (aplikace 0 K) nebo klepněte na cenu.

Navíc, co to je desktopová aplikace?

Desktopová aplikace je klasický program, který je nutné nainstalovat na harddisk počítače. Jedná se tedy o tu nejtypičtější formu softwaru, se kterou se už pravděpodobně každý alespoň jednou v životě setkal. K vývoji desktopových aplikací se používají vyšší programovací jazyky, kam patří například C#.
A jaký je rozdíl mezi webovou aplikací a nativní aplikací?
Za web považuji software vytvořený technologiemi standardizovanými webovým konsorciem W3.org a přidruženými organizacemi. Jde hlavně o HTML, CSS, Javascript a různá API pro komunikaci aplikace se systémem a zařízením. Za nativní aplikaci považuji software vytvořený v programovacím jazyce pro konkrétní operační systém.

Následně, jaký je rozdíl mezi webem a webovou stránkou?

Web si tak můžete představit jako knihu, která se skládá z jednotlivých listů – webových stránek. Webová stránka je stejně jako celý web vytvářena prostřednictvím HTML, CSS a JavaScriptu či PHP a představuje jeden HTML dokument.
Když to vezmeme v úvahu, kolik stojí webová aplikace?
Cena webové aplikace na míru se vždy odvíjí od toho, co přesně potřebujete. Abyste si udělali alespoň přibližnou představu, v článku vám řekneme, od čeho se odpíchnout.
...
Kolik stojí vývoj webové aplikace?
TypPopisCena
Jednovrstvá webová aplikacezákladní šablona s menší administracíod 180 000 Kč
2 další řádky

Související článek

Jaké znáš kancelářské balíky aplikaci?

Microsoft Office je součástí téměř každého počítače. Jaké nástroje nabízí? Word je nejpoužívanější textový editor a je známý svým přehledným rozhraním, kvalitní kontrolou pravopisu, rozsáhlými možnostmi úprav textu a mnoha dalšími funkcemi. V každé kanceláři se používá tabulkový editor zvaný Excel.

Kolik stojí vývoj webové aplikace?

Šablonovitá mobilní aplikace může stát od 50 000 Kč do 100 000 Kč- Mobilní aplikace na míru od 100 000 Kč až po 3 000 000 Kč. Cenu tedy hlavně rozhoduje způsob vývoje mobilní aplikace a vývojář nebo studio, které vám aplikaci bude vyvíjet.
Někdo se také může ptát, co znamená webova stranka?
Webová stránka je v informatice označení pro soubor dat zobrazovaný uživateli webovým prohlížečem. Webové stránky jsou součástí celosvětového WWW (laicky označovaného jako internet, i když WWW je jen jedna ze služeb dostupných na internetu) ve formě hypertextu.

A další otázka, jak si vytvořit aplikaci?

Vyzkoušejte nástroje pro tvorbu mobilních aplikací

Mezi nejoblíbenější nástroje patří aplikace App Builder, v němž si sami vytvoříte appku, aniž byste museli umět kódovat či aniž byste museli mít jakékoli programátorské zkušenosti nebo znalosti.
Co je to desktop?
(z anglické zkratky, přeložené jako na stole) je klasický stolní počítač, který se skládá z procesoru, počítačové skříně, základní desky, počítačového zdroje, operační paměti, záznamových mechanik, přídavných karet, LCD displeje a myši. Desktop je jedním z nejrozšířenějších typů počítačů.

Navíc, jaký je rozdíl mezi desktopovou a webovou verzi microsoft excel?

Excel pro web vypadá hodně podobně jako Excel desktopová aplikace. Existují ale určité rozdíly, o které byste měli vědět. Nepodporují se například všechny formáty souborů a některé funkce mohou fungovat jinak než desktopová aplikace.

By Kentiga

Similar articles

V čem psát aplikace pro Android? :: Jak se počítá rychlost zvuku?
Užitečné odkazy