Domovská stránka > V > V Čem Psát Aplikace Pro Android?

V čem psát aplikace pro Android?

Aktuálním vývojovým prostředím IDE (Integrated Development Environment) od Google je dnes Android Studio. Android Studio nahradilo starší dříve užívané prostředí Eclipse. Pro běh IDE a kompilaci programů byste navíc měli mít také Javu.

Přečtěte si více

Související článek

Proč mi nejde stahovat aplikace z App Store?

Pokud máte silné wi-fi nebo mobilní datové připojení, je třeba si dát pozor na několik věcí.

Když to vezmeme v úvahu, co to je nativní aplikace?

Co je nativní aplikace? Nativní aplikace je aplikace, která je vytvořena pouze pro jednu platformu. Aplikace je dostupná např. pouze pro iOS nebo pro Android.
A co je nativní vývoj?
Co to znamená "Nativní mobilní vývoj"? Způsob tvorby mobilních aplikací s využitím programovacích jazyků, které přísluší dané platformě. Při platformě Android se můžeme setkat s jazyky Kotlin nebo Java, naopak u iOS platformy se setkáme s jazyky SWIFT či Objective-C.

Někdo se také může ptát, co je to web?

World Wide Web (WWW, zkráceně web, v doslovném překladu „světově rozsáhlá pavučina" nebo „celosvětová síť") je označení pro systém prohlížení, ukládání a odkazování dokumentů nacházejících se v internetu.
Jak se cituje z webu?
Příspěvky na webových stránkách

In: Název webové stránky / webového sídla. [typ nosiče]. Místo: nakladatel, datum publikování. Datum aktualizace [cit.

Související článek

Jak obnovit aplikace?

Přejděte do obchodu Play v telefonu nebo tabletu a otevřete jej.Klepněte na ikonu profilu vpravo a vyberte aplikace, které chcete nainstalovat. Pokud je chcete nainstalovat, klepněte na ně, nebo pokud je chcete odinstalovat, klepněte na ně.

Následně, kde najdu nazev webu?

Název stránky najdete v kontaktech nebo můžete odvodit z domény. Některé weby mají ve svém názvu i zařazenou doménu nejvyššího řádu .
Navíc, kolik stojí zalozeni webu?
Podle mé zkušenosti většina běžných webů vychází mezi 30 000 – 60 000 Kč. Cenu je možné rozdělit na několik plateb, tak jak budete sami potřebovat. Pro jednorázové úkony a práce nad rámec platí má hodinová sazba 1 300 Kč (s prací začnu následující týden) a nebo 1 500 Kč express, kdy s prací začnu do 3 pracovních dnů.

Pokud jde o toto, kolik stojí provoz aplikace?

TRÉNINK ZDARMA: Jak za 57 minut napsat reklamu, která bude živit Vaši firmu příštích 10 let?
Typ aplikaceHrubý odhad ceny
Jednoduchá nativní aplikace pro iOS50.000 – 100.000 Kč
Jednoduchá nativní aplikace pro iOS i Android80.000 – 150.000 Kč
3 další řádky
Kolik stojí web na Wordpressu?
Malý web s několika stránkami může stát méně než $500. Webové stránky pro malé firmy se pohybují v rozmezí $1 000. WordPress vývojářky a vývojáři, kteří se starají o analytiku, integraci sociálních médií a systémy pro správu obsahu, stojí kolem $2 000. A malé e-commerce stránky se obvykle pohybují v rozmezí $3 000.

Můžete se také zeptat, kolik stojí vyvoj mobilni hry?

Vývoj stál 2 259 000 dolarů, což je v přepočtu necelých 50 milionů korun. Základní tým se skládal z 16 členů. V přepočtu asi 11 milionů korun utratili tvůrci za marketing, což je necelá čtvrtina ceny vývoje. Běžně se za marketing utrácí větší podíl.

By Celisse Obnegon

Similar articles

Jak určit zeměpisnou délku? :: Jak na webovou aplikací?
Užitečné odkazy