Domovská stránka > J > Jak Najit Historii Volani?

Jak najit historii volani?

Zobrazení historie hovorů
  1. Spusťte aplikaci Telefon .
  2. Klepněte na ikonu hodin .
  3. U každého hovoru na seznamu se zobrazuje jedna nebo více z těchto ikon: Zmeškané hovory (červená ikona) Přijaté hovory (modrá ikona) Odchozí hovory (zelená ikona)

Přečtěte si více

Související článek

Jak najít ovladače?

Ovládací panely obsahují správce zařízení. Ve Správci zařízení klikněte pravým tlačítkem myši na zařízení a z místní nabídky vyberte možnost Vlastnosti. V rozevíracím seznamu vyberte ID hardwaru.

Jak obnovit smazanou historii v mobilu?

Ve výchozím nastavení se poté, co se přihlásíte do Chromu, všechna data z Chromu synchronizují s vaším účtem Google. To zahrnuje záložky, historii, hesla a další informace. Když tedy omylem smažete historii prohlížení v zařízení Android, můžete se přihlásit ke svému účtu Google v počítači a obnovit je.
Jak zjistit historii volání iphone?
Zobrazení a smazání historie hovorů na iPhonu
  1. Otevřete aplikaci Telefon a klepnutím na Historie zobrazte seznam posledních hovorů.
  2. Klepněte na Upravit.
  3. Smažte celou historii nebo vybraný hovor. Jestli chcete smazat celou historii, klepněte na Smazat a pak na Smazat historii.

Jak zjistit historii v mobilu?

Na telefonu či tabletu Android otevřete Chrome .
  1. Vpravo nahoře klepněte na ikonu možností Historie.
  2. Chcete-li určité stránky navštívit, klepněte na příslušnou položku. Chcete-li stránky otevřít na nové kartě, klepněte na položku a podržte ji.
Jak nastavit zmeškané hovory?
Otevřete Nastavení, vyhledejte a klepněte na možnost Aplikace, poté vyhledejte a klepněte na možnost Kontakty. Přejděte do nabídky Správa upozornění > Povolit upozornění a zapněte možnost Odznaky na ikonách aplikací (není k dispozici ve všech modelech telefonů).

Související článek

Jak blokovat volání na 1188?

Stejně jako u m-platby lze hovory na tato čísla blokovat. Tuto možnost najdete v samoobsluze. Pokud si nevíte rady, zavolejte na zákaznickou podporu a požádejte o omezení odchozích hovorů. Operátor na čísle 1188 vám blokování odmítne.

Navíc, jak vymazat historii volání?

Menu>Telefon>v řádku pod vyhledávacím polem mějte vybráno z možností > „Všechny hovory". Poté podržte dlouze prst na jednom z kontaktů v historii hovorů>Smazat dávku>Nahoře vpravo displeje „Vybrat vše> dole pak kliknout na koš.
Lidé se také ptají, jak získat záznam hovoru?
Uživatel si pomocí SMS zprávy nebo přes webový portál nastaví tzv. monitorovací telefonní číslo. Z tohoto čísla poté zavolá na telefonní číslo SIM karty v upraveném bezpečnostním (monitorovaném) telefonu. Pokud právě probíhá telefonní hovor, zcela nenápadně se do tohoto hovoru skrytě připojí.

Co je to odchozí hovor?

Typ deníku je Telefon. Předvyplňuje se čas, kdy hovor začal. Pokud má uživatel v okně deníku zobrazené pole Telefon, doplní se automaticky číslo volajícího (příchozí hovor) či volaného (odchozí hovor).
Jak najít smazanou historii?
Obnovit smazanou historii Google: otevřete Koš a zkontrolujte, zda jsou tam dočasně uloženy smazané soubory historie. Pokud ANO, vyberte je a vyberte Obnovit z kontextové nabídky. Pokud NE, možná jste trvale odstranili historii prohlížení.

Jak najít historii?

Správa historie vyhledávání
  1. Na telefonu nebo tabletu Android otevřete aplikaci Google .
  2. Vpravo nahoře klepněte na svou profilovou fotku nebo iniciálu Historie vyhledávání Ovládací prvky.
  3. Na kartě „Aktivita na webu a v aplikacích" klepněte na Automatické mazání (vypnuto).
  4. Postupujte podle pokynů na obrazovce.

By Balas

Similar articles

Jak obnovit smazanou historii? :: Jak obnovit vysypaný koš ve mailu seznam?
Užitečné odkazy