Domovská stránka > J > Jak Obnovit Historii Volání?

Jak obnovit historii volání?

Zdarma stáhnout a nainstalovat Android Data Recovery na Windows nebo Mac PC. Poté spusťte tento software pro obnovení historie protokolů hovorů. Připojte Android k počítači pomocí bleskového kabelu USB. Poté software začne automaticky detekovat váš chytrý telefon.

Přečtěte si více

Související článek

Jak obnovit aplikace?

Přejděte do obchodu Play v telefonu nebo tabletu a otevřete jej.Klepněte na ikonu profilu vpravo a vyberte aplikace, které chcete nainstalovat. Pokud je chcete nainstalovat, klepněte na ně, nebo pokud je chcete odinstalovat, klepněte na ně.

Jak zobrazit historii volani?

Zobrazení historie hovorů
  1. Spusťte aplikaci Telefon .
  2. Klepněte na ikonu hodin .
  3. U každého hovoru na seznamu se zobrazuje jedna nebo více z těchto ikon: Zmeškané hovory (červená ikona) Přijaté hovory (modrá ikona) Odchozí hovory (zelená ikona)
Jak vymazat hovory?
Menu>Telefon>v řádku pod vyhledávacím polem mějte vybráno z možností > „Všechny hovory". Poté podržte dlouze prst na jednom z kontaktů v historii hovorů>Smazat dávku>Nahoře vpravo displeje „Vybrat vše> dole pak kliknout na koš.

Jak zjistit Zmeskany hovor?

Informační SMS vypadá, jako by přišla z telefonního čísla toho, kdo vám zkoušel volat. Pokud máte toto telefonní číslo v seznamu, zobrazí se pod příslušným jménem. Informaci o zmeškaném hovoru uchováváme 2 dny. Pokud si po tu dobu nezapnete telefon nebo se nevrátíte na signál, tak vám SMS o zmeškaném hovoru nepřijde.
Pokud jde o toto, jak funguje aplikace duo?
Google Duo je aplikace pro iOS a Android, pomocí které lze provádět videohovory. Sází na jednoduchost. Stačí zadat své telefonní číslo a člověk může okamžitě komunikovat s lidmi ze svého telefonního seznamu. Kvalitu obrazu aplikace nastavuje automaticky podle aktuální sítě.

Související článek

Jak obnovit smazané SMS Xiaomi?

Na internetu jsou k dispozici různé typy softwaru, které lze použít k obnově smazaných dat. Doporučujeme vám použít telefon. Další najdete, když do vyhledávacího pole na jejich webových stránkách zadáte Recover deleted SMS.

Jak zjistit dobu hovorů?

Tento článek byl přeložen automatem, původní anglickou verzi zobrazíte kliknutím sem.
...
Řešení
  1. Klikněte na fotografii kontaktu. Obr.
  2. Přepněte na &nqusp; volání log" záložka obrazovky podrobností kontaktu. Obr.
  3. Zobrazí se podrobná historie volání s konkrétním číslem nebo kontaktem.
Jak zjistit cenu hovorů?
Za úvodním trojčíslím typu služby následuje dvojčíslí vyjadřující cenu hovoru nebo SMS v korunách. Pokud tedy číslo začíná 909 30, jde o erotickou linku s hovorným 30 korun za minutu. Ale čísla začínající dvojčíslím 90 neslouží pouze k hovorům, hodně peněz můžete ztratit také na SMS, které na ně pošlete.

Můžete se také zeptat, jak nastavit zmeškané hovory?

Otevřete Nastavení, vyhledejte a klepněte na možnost Aplikace, poté vyhledejte a klepněte na možnost Kontakty. Přejděte do nabídky Správa upozornění > Povolit upozornění a zapněte možnost Odznaky na ikonách aplikací (není k dispozici ve všech modelech telefonů).
Jak získat záznam hovoru?
Uživatel si pomocí SMS zprávy nebo přes webový portál nastaví tzv. monitorovací telefonní číslo. Z tohoto čísla poté zavolá na telefonní číslo SIM karty v upraveném bezpečnostním (monitorovaném) telefonu. Pokud právě probíhá telefonní hovor, zcela nenápadně se do tohoto hovoru skrytě připojí.

Jak zjistit počet provolaných minut?

Seznam uskutečněných a nepřijatých hovorů najdete zpravidla v aplikaci, ve které máte kontakty, nebo přes níž zadáváte čísla na číselníku. Nachází se na záložce Hovory. Seznam uskutečněných a nepřijatých hovorů najdete na záložce Hovory.

By Jerome

Similar articles

Jak nastavit druhý hovor? :: Jak skrýt horní listu?
Užitečné odkazy