Domovská stránka > J > Jak Zablokovat Volani?

Jak zablokovat volani?

Možností, jak blokovat hovory, jsou desítky

Aplikací na blokování nevyžádaných hovorů je dnes celá řada. Kromě výše popsaných aplikací jmenujme třeba Call Blocker pro Android nebo českou aplikaci Zvednout to? pro iOS. A nezahálejí ani výrobci mobilů.

Přečtěte si více

Související článek

Jak blokovat volání na 1188?

Stejně jako u m-platby lze hovory na tato čísla blokovat. Tuto možnost najdete v samoobsluze. Pokud si nevíte rady, zavolejte na zákaznickou podporu a požádejte o omezení odchozích hovorů. Operátor na čísle 1188 vám blokování odmítne.

Jak zablokovat číslo 1188?

Stejně jako u m-plateb (viz samostatný tip) je možné volání na tato čísla zablokovat. Většinou to najdete někde v samoobsluze. Pokud si nevíte rady, prostě zavolejte na zákaznickou podporu a tam žádejte omezení odchozích hovorů. Jen jedna špatná zpráva, 1188 vám operátor odmítne zablokovat.
Někdo se také může ptát, jak zablokovat sms z čísla?
Informaci o této možnosti naleznete v návodu vašeho mobilního telefonu. U telefonů, které tuto funkci podporují (např. Samsung), stačí zpravidla podržet prst na zprávě od odesílatele, kterého chceme zablokovat a v nabízeném menu se ukáže položka „Přidat do odmítnutých" či „Přidat do čísel spamu".

Jak blokovat mezinarodni hovory?

Jestli váš telefon umí blokovat hovory nebo SMS z vybraných čísel, najdete v návodu. Pro telefony s operačním systémem bývají v nabídce aplikace, které umí filtrovat hovory nebo SMS. Obvykle je najdete pod názvem "call blocker", "blacklist" apod.
Jak odmítnout hovor?
Přijetí nebo odmítnutí hovoru

Pokud hovor chcete odmítnout, na zamčeném telefonu přetáhněte bílé kolečko do dolní části obrazovky nebo klepněte na Odmítnout. Volající vám bude moci zanechat zprávu.

Související článek

Jak zablokovat odchozí hovory?

Pokud nechcete přijímat hovory z určitého telefonního čísla, můžete ho zablokovat.

Pokud jde o toto, jak zablokovat volani z anglie?

Přejděte do Nastavení > Telefon. Klepněte na Blokování hovorů a identifikace. V části „Aplikace, které mohou blokovat hovory a poskytovat ID volajícího" zapněte nebo vypněte požadovanou aplikaci.
A další otázka, jak zablokovat telefonní číslo huawei?
Přejděte do Telefon > > Blokováno > > Černá listina, klepněte na a poté přidejte telefonní čísla, která chcete blokovat. Na obrazovce Telefon klepněte na kartu Kontakty ve spodní části obrazovky, klepněte na kontakt, který chcete blokovat a poté přejděte do > Na černou listinu.

Jak zablokovat telefoni číslo na iphonu?

Klepněte na položku Oblíbené, Historie nebo Záznamník. Klepněte na. u telefonu nebo kontaktu, který chcete zablokovat, posuňte zobrazení dolů a pak klepněte na Zablokovat volajícího. Klepněte na Kontakty, potom na kontakt, který chcete zablokovat, posuňte zobrazení dolů a pak klepněte na Zablokovat volajícího.
Jak zablokovat telefonní číslo o2?
Telefonicky – na lince Péče o zákazníky

Zavolejte zdarma na 800 02 02 02, naši operátoři vám SIMku zablokují a poradí, co dál.

Lidé se také ptají, jak zablokovat telefonní číslo xiaomi?

Jak blokovat hovory z vybraných čísel?
  1. Otevřete aplikaci Telefon.
  2. V seznamu Nedávné vyhledejte volajícího, kterého chcete zablokovat.
  3. Klepněte na šipku vpravo od kontaktu.
  4. Na následující obrazovce klepněte na tlačítko Blokovat.
  5. Potvrďte svůj záměr stiskem tlačítka OK.

By Schrick Stonejr

Similar articles

Jak zjistím že si mě nekdo zablokoval? :: Jak blokovat nežádoucí hovory?
Užitečné odkazy