Domovská stránka > J > Jak Otestovat Výkon Grafické Karty?

Jak otestovat výkon grafické karty?

Mezi jedny z nástrojů nejpoužívanějších nástrojů pro testování výkonu grafické karty patří jednoznačně Time Spy (ten testuje výkon v oblasti grafiky u rozhraní DirectX 12) a Port Royal (testování výkonu v oblasti ray tracingu).

Přečtěte si více

Související článek

Jak zachránit data z poškozené SD karty?

Pokud jsou data smazána, ale také poškozena, doporučujeme nainstalovat program Recuva, který se pokusí smazané soubory obnovit.

Jaká je optimální teplota grafické karty?

Teploty grafické karty: vyššími teplotami k nižší hlučnosti? Většina uživatelů má obecně z vysokých teplot strach a z hodnot nad 70 °C jim už tuhne krev v žilách. Pravdou je, že teploty do 80 °C jsou stále v pořádku, a co víc, chladič je při vyšších teplotách efektivnější.
Jak opravit grafický čip?
grafického čipu - vadná grafická karta v notebooku. Jedná se o běžný studený spoj, který lze vyřešit opravou tzv. překuličkováním a opětovným napájením na základní desku - reballing bga. Další a nejdůležitější příčinou tohoto problému je výrobní proces.

Následně, jak upéct grafickou kartu?

Předehřejte troubu na120 °C, zapněte cirkulaci vzduchu, umístěte desku na plech a plech zasuňte do trouby. Když kartu předem přikryjete hliníkovou fólií, teplo se po ní bude lépe distribuovat. Po 20 až 30 minutách vyjměte kartu z trouby a nechte ji asi půl hodiny chladnout.
Pokud jde o toto, jak otestovat fps?
Test výkonu PC: herní výkon

Ta se dá měřit například populárním, volně dostupným nástrojem FRAPS. Ten nám v rohu obrazovky v reálném čase zobrazuje hodnotu FPS. Umí také nahrávat videozáznam hry, vytvářet screenshoty a FPS zaznamenávat do log .

Související článek

Jak zjistit PUK SIM karty T Mobile?

Svůj původní PIN a PUK kód najdete v uvítacím dopise nebo na plastovém obalu, který jste od nás obdrželi. PUK kód najdete v sekci Můj T-Mobile v části Smlouva.

A jak zmerit výkon počítače?

Otestovat výkon počítače lze mnoha programy (benchmarky) například: PassMark, Cinebench, Catzilla, CrystalDiskMarkatd, NovaBench,.. K jedněm z nejlepších patří produkty od společnosti Futuremark jež mají své místo na trhu už řadu let.
Pokud jde o toto, jak zjistit výkon procesoru?
K získání rychlého přehledu o přibližném výkonu daného komponentu můžete využít stránek passmark.com. Do vyhledávače google napište název komponentu, například I5 4670K a připište passmark. Zjistíte, jak si stojí procesor I5 4670K v tomto benchmarku oproti například procesoru G2020.

Jak zmerit teplotu GPU?

Měření teploty grafické karty

Nástroje, jako je GPU-Z, odhalí, jakou má vaše grafická karta aktuální teplotu. Za tímto účelem klikněte na kartu "Sensors". Grafické karty neuvádějí maximální hodnotu, tu je třeba vyhledat ve specifikacích konkrétního modelu.
Lidé se také ptají, jak snížit teplotu grafické karty?
Chlazení GPU je sice možné vylepšit přechodem na chlazení kapalinou, ovšem toto řešení patří mezi ta pokročilejší a také nákladnější, pokud se něco nepovede. Většina uživatelů nechává chlazení GPU tak, jak je, a zaměřuje se na vylepšení chladiče CPU, což ostatně doporučujeme i vám.

Můžete se také zeptat, jak zjistit teplotu cpu a gpu?

Monitorování PC se softwarem Aida64

Kromě monitoringu teplot Aida64 zobrazuje také komplexní informace o počítači. Jeho součástí jsou také CPU/RAM benchmarky a zátěžový test. Program Aida64 je placený, existuje však zkušební verze. Měříme teploty počítače s Aida64.

By Borer Zeiss

Similar articles

Jak poznat FPS? :: Jak dlouho se má nechat Odlezet Liquid?
Užitečné odkazy