Domovská stránka > C > Co Delat Kdyz Mi Nefunguje Tlacitko Na Iphonu?

Co delat kdyz mi nefunguje tlacitko na iPhonu?

V případě, že jste se ocitli v situaci, kdy vám na iPhonu přestalo z ničeho nic, anebo právě po opravě, fungovat Touch ID, tak je nutné aktivovat funkci s názvem Assistive Touch, která tlačítko plochy přidá přímo na displej.

Přečtěte si více

Související článek

Co delat s Trojskym konem?

Jak odstranit koně? Nejlepším způsobem ochrany zařízení je použití spolehlivé antivirové ochrany. Je nutné ručně odstranit všechny programy, které jsou s nalezeným koněm spojeny.

Jak nastavit tlacitko na iPhone?

Na iPhonu můžete změnit nastavení zpřístupnění pro postranní tlačítko (na iPhonech s Face ID) nebo tlačítko plochy (na ostatních modelech iPhonu). Přejděte do Nastavení > Zpřístupnění a pak klepněte na volbu Postranní tlačítko (na iPhonech s Face ID) nebo Tlačítko plochy (na ostatních modelech iPhonu).
A jak nastavit home button iphone?
Berte v potaz, že v iOS 13 se možnost AssistiveTouch nachází v Nastavení -> Zpřístupnění -> Dotyk. Zde už je poté postup stejný, jako je uvedeno výše, tedy rozkliknete možnost AssistiveTouch a funkci pomocí přepínače aktivujete.

Navíc, co delat kdyz vám nejde touch id?

Pokud používáte kryt nebo chránič displeje, ujistěte se, že nezakrývá snímač Touch ID ani kovový rámeček kolem něj. Přejděte do Nastavení > Touch ID a kódový zámek a podívejte se, jestli máte zapnuté volby Odemknutí iPhonu a iTunes a App Store a jestli máte přidaný alespoň jeden otisk. Zkuste zaregistrovat jiný prst.
Jak pouzivat Assistive Touch?
Zapnutí funkce AssistiveTouch
  1. Přejděte do Nastavení > Zpřístupnění > Touch a výběrem AssistiveTouch tuto funkci zapněte.
  2. Řekněte „Hey Siri" a pak „Zapni AssistiveTouch. "
  3. Přejděte do Nastavení > Zpřístupnění > Zkratka zpřístupnění a zapněte AssistiveTouch.

Související článek

Co dělat když Word neodpovídá?

Pokud najdete požadovaný soubor aplikace Word, vyberte možnost Obnovit a obnovte soubor.

Jak restartovat iPhone kdyz nejde obrazovka?

Stiskněte a podržte zároveň tlačítko snížení hlasitosti a tlačítko spánku. Když se na displeji objeví logo Apple, obě tlačítka pusťte.
Co se stane když Resetuju iPhone?
Obnovení továrního nastavení vymaže z iPhonu, iPadu nebo iPodu veškerá data a nastavení a nainstaluje nejnovější verzi iOS, iPadOS nebo softwaru iPodu.

Navíc, jak vynutit vypnuti iphonu?

Vynucený restart iPhonu
  1. Stiskněte a hned pusťte tlačítko zvýšení hlasitosti.
  2. Stiskněte a hned pusťte tlačítko snížení hlasitosti.
  3. Podržte postranní tlačítko.
  4. Když se na displeji objeví logo Apple, tlačítko pusťte.
A další otázka, jak nastavit trojklik na iphonu?
Přejděte do nastavení vašeho iPhonu/iPadu a zapněte funkci Zvětšení. Cesta je Nastavení => Obecné => Zpřístupnění => aktivujte Zvětšení. Na displeji se vám objeví pole se zvětšeným textem, čili funkcí lupy. Poklepejte třemi prsty najednou na displej a zobrazí se vám nabídka s několika možnostmi.

Lidé se také ptají, jak probudit iphone poklepanim?

V případě, že tuto podmínku splňujete, tak otevřete nativní aplikaci Nastavení. Jakmile tak učiníte, tak sjeďte o něco níže a rozklikněte kolonku Zpřístupnění. V této sekci poté klepněte na řádek s názvem Dotyk. Nyní je nutné, abyste sjeli úplně dolů, kde rozklikněte možnost Klepnutí na zadní stranu.

By Nealy Israelson

Similar articles

Kdo je provozovatelem vozidla? :: V čem programovat VC?
Užitečné odkazy