Domovská stránka > C > Co To Je Nano Sim?

Co to je nano SIM?

Nano SIM karta je druh SIM karty s nejmenšími rozměry 12,3 x 8,8 x 0,67 mm.

Přečtěte si více

Související článek

Co je to nano SIM?

Mini sim karta má nejmenší rozměry 12,3 x 8,8 x 0,67 mm.

Jak zprovoznit novou SIM?

Pokud si přejete SIM kartu aktivovat dříve, jen zkrátka uskutečníte hovor. Tím dojde k její aktivaci. Postupně se pak během několika málo hodin nastaví také roaming, internet v mobilu, MMS a další služby, pokud jste si je s operátorem dohodli.
Jak vypadá micro SIM?
Není to v podstatě nový typ SIM karty. Jedná o „ořezaný" formát běžné SIM karty. Standardní SIM karta má rozměry 15 x 25 x 0,76 mm, zatímco micro-SIM karta má zmenšené rozměry na 12 x 15 x 0,76 mm.

Jak objednat SIM kartu?

Navštivte některou z našich prodejen, kde dostanete SIMku hned - stačí znát administrátorské heslo (u zákazníků s rámcovou smlouvou vyžadujeme také občanský průkaz a lze je ověřit i heslem plátce). Zavolejte na Linku péče o zákazníky na *77 nebo 800 77 00 77 a SIMku vám pošleme poštou.
Někdo se také může ptát, jak vytáhnout sim kartu bez jehly?
Lepší je vyzkoušet vzít kousek silně lepicí pásky, kterou ohnete a ohyb přilepíte na šuplík. Pořádně přitisknete a pak prudkým tahem vysunete. Postup funguje dobře u šuplíčků, které nejsou zaseklé a jdou relativně lehce. Podmínkou je páska se silnou lepicí schopností.

Související článek

Jak vypadá Nano SIM karta?

MiniSIM má rozměry 15 mm x 25 mm a MicroSIM má rozměry 12 mm x 15 mm.

Co znamená upravit číslo SIM karty?

číslo této simkarty, tak ona funkce „Upravit číslo SIM karty" mi k tomu pomůže, že si tam to tel. číslo vypíšu. Jinak pokud musím řešit (rychle vědět), znát číslo této *datové" SIM, tak musím zadat zůstatek předplacenky, kde krom výšeczůstatku vidím i ono telefonní, čísli, které si běžně nepamatuji.
Někdo se také může ptát, jak aktivovat číslo vodafone?
V samoobsluze vodafone.cz/muj/ - v sekci Služby – Moje SIM / eSIM vyplňte v části Aktivace nové SIM 19místné výrobní číslo nové SIM a klikněte na uložit. V aplikaci Můj Vodafone - na hlavní stránce v části Další funkce - Zobrazit více zvolte Aktivaci SIM karty a naskenujte 19místné výrobní číslo nové SIM.

A další otázka, jak aktivovat esim vodafone?

Aktivace eSIM
  1. Připojte své zařízení k internetu (např. přes Wi-Fi)
  2. Naskenujte svým zařízením QR kód z voucheru.
  3. Zadejte PIN (najdete ho také na voucheru)
  4. Aktivujte eSIM Vodafone ve OneNet samoobsluze.
Jak správně vložit SIM kartu?
Jak vložit SIM kartu
  1. Vysuňte pouzdro SIM karty: Nástroj pro manipulaci se SIM kartou zasuňte do otvoru v pouzdře SIM karty na boční straně telefonu.
  2. Vložte první SIM kartu: Otočte SIM kartu tak, aby seříznutým rohem směřovala k seříznutému rohu pouzdra první SIM karty.
  3. Vložte druhou SIM kartu:
  4. Zasuňte pouzdro SIM karty:

Jak vytahnout SIM z telefonu?

Nástroj pro manipulaci se SIM kartou zasuňte do otvoru v pouzdře SIM karty na straně telefonu. Vysuňte pouzdro SIM karty z telefonu. Otočte SIM kartu tak, aby seříznutým rohem směřovala k seříznutému rohu pouzdra SIM karty. Vložte SIM kartu do pouzdra SIM karty.

By Mariellen

Similar articles

  • Jak udělat nano SIM kartu?

    K vyříznutí Micro nebo NanoSIM lze použít speciální kleště. Něco to stojí, ale je to jednoduché a bezpečné. Cenu kleští najdete v českých e-shopech.

  • Jak vyměnit SIM kartu za nano SIM?

    V prodejně můžete požádat o vystřižení menšího rozměru z vaší stávající sim karty pomocí speciálních kleští. Není třeba uchovávat zálohy kontaktů a zpráv, protože budete mít stejnou kartu.

  • Jak získat nano SIM kartu?

    Sim kartu standardní velikosti vám zdarma vyměníme na kterékoli prodejně O2. Součástí balení MicroSIM+ je sim karta standardní velikosti, kterou najdete ve většině prodejen. Na kartu MicroSIM nebo NanoSIM přeneseme vaše telefonní číslo, data a služby z původní karty.

  • Jak vložit nano SIM?

    Nová sim karta se vejde pouze jedním směrem, protože je ve spodní části zásuvek. Druhá sim karta by měla být vložena do horní části zásuvek. Zásuvka pro sim kartu by se měla vysunout stejným způsobem, jakým jste ji zasunuli, jakmile jsou obě karty na svém místě.

  • Jak vytvořit nano SIM kartu?
  • Co je to nano SIM karta?
  • Jak získat nano SIM Vodafone?
Jak vypadá grafická karta? :: Jak vložit nano SIM?
Užitečné odkazy