Domovská stránka > K > Kde Je Klávesa Home?

Kde je klávesa Home?

Klávesa Home je klávesa běžně se nacházející na počítačových klávesnicích. Tato klávesa funguje zcela opačně než „klávesa End“.

Přečtěte si více

Související článek

Co dělá klávesa F4?

Klávesa F4 je jedinou z prvních pěti funkčních kláves, která dnes nemá obecný význam. Lze ji použít k zavření aktivního okna.

Co je to Win na klávesnici?

Klávesa Windows slouží v systému Windows k zobrazení nabídky Start, případně může být použita v kombinaci s jinými klávesami jako modifikační klávesa. V Linuxu se tato klávesa běžně nazývá Super a používá se také jako modifikační klávesa, podobně jako klávesy Ctrl, Alt, Shift či Fn.
Co je kontrol na PC?
Ctrl neboli Control vám pomůže se základním ovládáním funkcí systému. Písmeno použité společně s Ctrl značí většinou první písmeno anglického slova dané funkce. Klávesa Shift bývá někdy označována také jako přeřazovací, v mnoha případech totiž přepíná funkci kláves do vyšší úrovně.

Můžete se také zeptat, jak se na notebooku dělá zavináč?

Neobvyklé znaky a jejich psaní
  1. Zavináč (@) – levý Alt + 64, pravý Alt Gr + V, anglická klávesnice Shift + klávesa 2/ě
  2. Dolar ($) – levý Alt + 36, pravý Alt Gr + ů, anglická klávesnice Shift + klávesa 4/č
  3. Euro (€) – levý Alt + 0128, pravý Alt Gr + E.
Jak se dělá mínus na notebooku?
Minus ve Wordu a na internetu
  1. Ve Wordu: klávesová zkratka Alt + 8722.
  2. V HTML: entita −

Související článek

Co delat kdyz mi nejde Home Button?

Zapnutí funkce AssistiveTouchGo.

A jak zobrazit klávesnici?

Přejděte na Start a potom vyberte Nastavení > Usnadnění přístupu > Klávesnice a zapněte přepínač v části Používání klávesnice na obrazovce. Na obrazovce se objeví klávesnice, prostřednictvím které se můžete pohybovat po obrazovce a psát text.
Jak psát na PC?
Pro psaní textů máme v počítači spolu s operačním systé- mem k dispozici textové editory – tak se říká jednoduchým programům pro psaní textů. V operačním systému Windows je to program Poznámkový blok, v Linuxu program Vi nebo Vim, případně Joe v Unixu.

Kde je Delete na notebooku?

02. K obyčejnému odstranění textu, souboru či složek slouží samostatná klávesa DELETE (z angl. = odstranit), která má na klávesnici své důležité místo. U standardní klávesnice je umístěna nahoře nad navigačními šipkami, u klávesnic s notebooky či jiných typů klávesnic se její umístění mění.
Kde je na klávesnici and?
Samozřejmě i & lze napsat pomocí ASCII kódů a nakonec to pro některé může být jednodušší. Stačí podržet levý alt a na numerické klávesnici vyťukat kód 38 a Alt pustit.

Jak se píše hvězdička?

Zatímco držíte pravý Alt, stiskněte klávesu pro pomlčku „-", kterou najdete v pravé části klávesnice nalevo od tlačítka Shift. Po jejím stisknutí dojde k zápisu hvězdičky do místa, kde máte v dokumentu/programu umístěný kurzor.

By Krell

Similar articles

Jak vypnout Num Lock? :: Kde je klávesa?
Užitečné odkazy