Domovská stránka > J > Jak Zrusit Eidentitu?

Jak zrusit Eidentitu?

Zrušení NIA ID

V hlavním rozcestníku pro občana v sekci „Správa prostředku NIA ID“ zvolte volbu „Zrušení uživatelského účtu“. V případě, že jste si Vaším rozhodnutím opravdu jistí, klikněte na tlačítko „Zrušit účet“.

Přečtěte si více

Související článek

Jak zrušit propojení iPhonu?

Pokud chcete přidružené zařízení z účtu odebrat, klepněte na možnost Média a nákupy. Před odebráním zařízení se musíte přihlásit.

Jak zjistit Čsob id?

Pomůže vám zařídit spoustu věcí – u nás, na úřadech i jinde. ČSOB Identita automaticky slouží pro přihlášení v bance i mimo banku. Nastavení můžete prověřit v Portálu ČSOB Identity – hledejte tam službu eID, pokud vám náhodou nefunguje, bude třeba v kterékoli pobočce aktualizovat váš doklad totožnosti.
Jak připojit identifikační prostředek?
Stačí vyplnit jednoduchý registrační formulář na portálu Národního bodu, popř. na www.niaid.cz a poté prostředek aktivovat jednou ze tří možností – prostřednictvím datové schránky, kontaktního místa veřejné správy Czech POINT nebo ověřením totožnosti prostřednictvím jiného aktivního identifikačního prostředku.

A jak odmitnout bankovní identitu?

„Pokud se klient z jakéhokoli důvodu rozhodne, že nechce používat bankovní identitu, může požádat banku o její vypnutí například v internetovém bankovnictví," doplnil. „U ČSOB je možné si v nastavení digitální identity zakázat možnosti jejího využití vůči státu a třetím stranám," potvrdil za banku Jan Kolář.
Jak zrusit bankovní identitu ČSOB?
ČSOB identitu není možné nijak zakázat. Do budoucna se budou možnosti ČSOB Identity rozšiřovat. V rámci ČSOB identity je však možné vypnout/zapnout možnost eIdentity.

Související článek

Jak zrušit účet ve Windows 10?

Vyberte možnost Start.

Co je identita obcana?

Identita každého občana České republiky je tvořena sadou údajů, které jsou uloženy v základním registru obyvatel. Pokud chcete využívat elektronické služby veřejné správy, musíte se k nim přihlásit způsobem, který tato služba umožní. Prostředky pro identifikaci mají různou úroveň důvěry.
Jak se prihlasit do Čsob IDentity?
Nastavení ČSOB Identity - jak začít?
  1. Přihlaste se do svého internetového bankovnictví s ID přes web jako obvykle.
  2. Zadejte své identifikačního číslo, PIN a pokračujte kliknutím na „Přihlásit".
  3. Následně vše ještě potvrďte SMS klíčem nebo přes aplikaci Smart klíč.

Co je uživatelské jméno ČSOB?

Pro přihlášení uživatelským jménem a heslem budete potřebovat údaje nastavené při prvním přihlášení. Pokud jste si tyto údaje nastavili a zapomněli jste heslo, můžete si jej pomocí odkazu na obrazovce obnovit. Pokud si nepamatujete své uživatelské jméno, obraťte se na Helpdesk ČSOB Identity na čísle +420 499 900 222.
Když to vezmeme v úvahu, kde najdu aktivacni kód Čsob?
Kde získám nový aktivační kód? Získáte jej v internetovém bankovnictví, v bankomatech ČSOB nebo v pobočkách ČSOB. V internetovém bankovnictví najdete aktivační kód v hlavním menu v položce Mobilní aplikace. V bankomatech ČSOB získáte aktivační kód v hlavním menu pomocí volby „Smart klíč".

Následně, jak zjistit číslo bankovního účtu Čsob?

Dobrý den, číslo účtu najdete ve smlouvě o vedení účtu či po přihlášení v internetbankingu.

By Twyla

Similar articles

Co dělat když se mi rozbil mobil? :: Co je to digitální identita?
Užitečné odkazy