Domovská stránka > J > Jak Skryt Oznameni Na Zamykaci Obrazovce?

Jak skryt oznameni na Zamykaci obrazovce?

Stačí, když otevřete Nastavení a zde vyhledáte položku Zamknout displej. V seznamu pak najděte možnost Oznámení, na tu klepněte a označte Skrýt obsah.

Přečtěte si více

Související článek

Jak skrýt soubory v Androidu?

Pokud chcete skrýt soubory v nápovědě, vytvořte pomocí X-Plore složku a zapamatujte si její název. Pokud chcete soubory skrýt, přeneste je do této složky. Složka by měla být skrytá. Hotovo!

Někdo se také může ptát, jak zmenit zvuk upozorneni?

Klepněte na Nastavení a soukromí a pak klepněte na Nastavení. V oddílu Předvolby klepněte na Upozornění. Posuňte se dolů na Kam vám budou chodit upozornění a klepněte na Nabízená upozornění. Klepnutím na přepínač vedle možnosti Zvuky/vibrace můžete zapnout nebo vypnout zvuky upozornění.
Jak umlčet oznameni?
Správa oznamování zpráv
  1. Přejděte do Nastavení > Oznámení > Zprávy.
  2. Vyberte požadované volby: Zapněte nebo vypněte volbu Povolit oznámení. Nastavte polohu a umístění oznámení o zprávách. Vyberte zvuk upozorňující na oznámení o zprávách. Určete, kdy se mají zobrazovat náhledy zpráv.

Jak Nemit reklamy?

Zadejte adresy do příslušného pole a klikněte na tlačítko Blokovat adresy. Blokování reklam podle obecných či citlivých kategorií: klikněte na příslušnou kartu na vodorovném panelu v horní části stránky. Jednotlivé kategorie můžete povolit nebo blokovat pomocí ovládacích prvků na stránce.
Jak zakázat reklamy na YouTube?
Do vyhledávacího pole nalevo zadejte „AdBlock pro Youtube". Vyberte jeden z výsledků, na které narazíte. – Stačí kliknout na odkaz „Přidat pro Chrome" na stránce, která se otevře. Toto rozšíření je rozšíření prohlížeče pro filtrování obsahu a blokování reklam, které blokuje všechny reklamy na Youtube™.

Související článek

Co je to Push oznameni?

Pokud používáte mobilní aplikaci Equa bank, push oznámení se zobrazí na ploše vašeho telefonu. Získáte tak přehled o všech pohybech na svých účtech.

Následně, jak obejít reklamy na youtube?

Kouzlo tkví v umístění tečky. Tento znak má v identifikaci domén velký význam. Její nepřítomnost či naopak nadbytečnost v různých místech adresy v drtivé většině případů vedou k tomu, že se web vůbec nezobrazí. V tomto případě tento "kouzelný" speciální znak blokuje třeba i reklamy na YouTube.
Jak vypnout pop up?
Změna výchozího nastavení vyskakovacích oken a přesměrování
  1. Na počítači spusťte Chrome .
  2. Vpravo nahoře klikněte na ikonu možností Nastavení.
  3. Klikněte na Ochrana soukromí a zabezpečení Nastavení webu.
  4. Klikněte na Vyskakovací okna a přesměrování.
  5. Vyberte možnost, kterou chcete nastavit jako výchozí.

Navíc, jak zabránit vyskakování reklam v prohlížeči?

Blokování vyskakovacích reklam v prohlížeči

V nejrozšířenějším mobilním prohlížeči Chrome toho docílíte poměrně snadno – klepněte na tři tečky, dále na Nastavení a v něm najděte položku Nastavení webu. V podnabídce Vyskakovací okna a přesměrování se poté ujistěte, že přepínač máte v té správné poloze, tedy zapnutý.
Můžete se také zeptat, jak zakázat vyskakovací okna edge?
Jak blokovat automaticky otevíraná okna v Microsoft Edge

Vyberte Nastavení > Soubory cookie a oprávnění webu. V části Všechna oprávnění vyberte automaticky otevíraná okna a přesměrování. Zapněte přepínač Blokovat (doporučeno ).

Jak něco odinstalovat?

Aplikace, které jste do telefonu nainstalovali, můžete zas odinstalovat.
...
Smazání nainstalovaných aplikací
  1. Otevřete aplikaci Obchod Google Play .
  2. Vpravo nahoře klepněte na ikonu profilu.
  3. Klepněte na Spravovat aplikace a zařízení Spravovat.
  4. Klepněte na název aplikace, kterou chcete smazat.
  5. Klepněte na Odinstalovat.

By Kameko

Similar articles

Jak odstranit vyskakovací reklamy na ploše? :: Jak vypnout reklamy na počítači?
Užitečné odkazy