Domovská stránka > J > Jak Se Používá Airdrop?

Jak se používá AirDrop?

Stačí totiž spustit Finder, v boční nabídce zvolit AirDrop a následně soubor myší přetáhnout (gesto drag & drop) na ikonku daného uživatele. I na Macu pak můžete AirDrop použít skrze tlačítko pro sdílení, a to například ve Finderu či v Safari při odesílání odkazů na webové stránky.

Přečtěte si více

Související článek

Kdo používá iPhone?

Letos v září Apple poprvé překonal hranici jedné miliardy aktivních uživatelů. Neil Cybart odhaduje, že. První americkou společností, jejíž tržní hodnota překročila dva biliony dolarů, byl Apple.

Jak zapnout AirDrop na iPhone 11?

Na iPhonu 11 nebo novějším
  1. Otevřete nějakou aplikaci a pak klepněte na Sdílet nebo na tlačítko Sdílet .
  2. Klepněte na tlačítko AirDrop.
  3. Pokud osoba, se kterou chcete sdílet obsah, má také iPhone 11 nebo novější, namiřte svůj iPhone ve směru druhého iPhonu.
  4. V horní části obrazovky klepněte na profilový obrázek uživatele.
Navíc, jak spustit airdrop na mac?
Zkontrolujte, že zařízení můžou přijímat požadavky AirDropu: Zvolte z řádku nabídek Finderu volbu Otevřít > AirDrop a pak v okně AirDropu zkontrolujte nastavení Kdo mě smí vidět.

Kam se ukládají soubory AirDrop?

Zkrátka a jednoduše, AirDrop je funkce, která mi dokáže ušetřit spoustu času a také nervů. Jediná věc mě ale na AirDropu štve, a to je fakt, že si nemohu ručně nastavit, kam se budou přijaté soubor ukládat. Ty se totiž automaticky ukládají do složky Stahování.
Co delat kdyz mi hraje jen jeden AirPod?
Když jeden AirPod nepřehrává zvuk

Zkontrolujte na iPhonu nebo iPadu stav nabití a ujistěte se, že se oba AirPody nabíjí . Vložte oba AirPody do uší. Přehrajte zvuk a otestujte oba AirPody. Pokud AirPody stále nefungují, resetujte je nebo kontaktujte podporu Apple.

Související článek

Kde se používá LIFO?

Metodu LIFO lze použít ke správě, organizaci a manipulaci s čímkoli. Jakýkoli požadavek, materiál nebo datová položka, která přijde jako poslední, vstupuje do služby jako první. Tato metoda se hojně používá v USA.

Co je to AirDrop?

Airdrop kryptoměn je marketingová strategie, kterou kryptoměnové startupy propagují svůj projekt a jeho nový token. Funguje tak, že potenciálním uživatelům rozdávají zdarma svou nativní kryptoměnu.
Jak na iPhone poslat přes Bluetooth?
Pod tlačítkem Nastavení > Bezdrátové sítě > Bluetooth > Viditelné Následně můžete dát vyhledat dostupná zařízení a nastavit s nimi spárování Odeslat přes bluetooth můžete všude, kde je tlačítko na sdílení – jako aplikaci zvolíte bluetooth a pak vyberete zařízení pro příjem.

Navíc, jak se vypíná iphone 11?

Restartování iPhonu X, 11, 12 nebo 13
  1. Podržte boční tlačítko spolu s libovolným z tlačítek hlasitosti, dokud se nezobrazí vypínací posuvník.
  2. Přetáhněte posuvník a počkejte 30 sekund, dokud se zařízení nevypne.
  3. Zařízení znova zapnete tak, že podržíte boční tlačítko (na pravé straně iPhonu), dokud se nezobrazí logo Apple.
Jak zmenit jméno na AirDrop?
V Nastavení přejděte na Obecné> O aplikaci. V nabídce About uvidíte aktuální AirDrop v horní části obrazovky. Klepnutím na „Jméno" zadejte nový název. Na obrazovce Název klepněte do oblasti pro zadávání textu, zadejte nový název zařízení a klepněte na „Hotovo".

Jak sdilet iPhone na Macbook?

Zrcadlení iPhonu, iPadu nebo iPodu touch na televizi nebo Macu
  1. Připojte iPhone, iPad nebo iPod touch ke stejné Wi-Fi síti jako Apple TV, chytrou televizi podporující AirPlay 2 nebo Mac.
  2. Otevřete Ovládací centrum:
  3. Klepněte na Zrcadlení obrazovky .

By Scrope Bobot

Similar articles

Jak přenést fotky z iPhone do Mac? :: Kde je tlačítko režim spánku?
Užitečné odkazy