Domovská stránka > J > Jak Poslat Ping?

Jak poslat ping?

Klikněte na ikonu „CMD“ nebo ikonu „Příkazový řádek“. Nyní se otevře okno příkazového řádku. Do prvního řádku zadejte příkaz PING a poté IP adresu (např. PING 10.26.76.1) a stiskněte klávesu Enter.

Přečtěte si více

Související článek

Co dělat když mám velký ping?

Pokud najdete problém v zastaralém směrovači, možná se vám ho podaří vyřešit. Pokud zaznamenáte zlepšení, zkuste jiný. Často kontrolujte počítač, může to mít negativní vliv na ping.

Jak vyzkoušet ping?

Abyste test provedli, stiskněte kombinaci kláves [Windows] + [R], do okna »Otevřít« napište „cmd" a stiskněte [Enter]. Otevře se okno s příkazovým řádkem, kam napište příkaz „ping -t google.com" a stiskněte [Enter]. Nechte test běžet několik vteřin a přerušte ho stiskem kombinace kláves [Ctrl] + [C].
Jak ping seznam?
Vybereme si třeba server www.seznam.cz. Do příkazového řádku napíšeme ping www.seznam.cz a dáme "Enter". Pokud vám nejde ping na bránu nebo dále do internetu, kontaktujte nás – problém zřejmě není u vás.

Lidé se také ptají, jak funguje ping?

Program ping (anglicky Packet InterNet Groper) umožňuje prověřit funkčnost spojení mezi dvěma síťovými rozhraními (počítače, síťová zařízení) v počítačové síti, která používá rodinu protokolů TCP/IP. ping při své činnosti periodicky odesílá IP datagramy a očekává odezvu protistrany.
Jak se zjistí IP adresa?
Najděte svou IP adresu v Windows
  1. Vyberte Start> Nastavení > Network & internet > Wi-Fi a pak vyberte Wi-Fi síť, ke které jste připojení.
  2. V části Vlastnosti vyhledejte svoji IP adresu, která je uvedená vedle položky Adresa IPv4.

Související článek

Kdy poslat dítě do PPP?

Do pedagogicko-psychologické poradny byste se měli obrátit, pokud vám lékař doporučí odklad školní docházky. Pokud ti to doporučí učitelka základní školy při zápisu do první třídy.

Jak zjistit adresu routeru?

Klávesovou zkratkou Win + R vyvoláte aplikaci Spustit, potom do okna Otevřít vypíšete příkaz cmd. Následně do příkazového řádku zadáte pro zobrazení konfigurace příkaz ipconfig/all a uvidíte údaje, mezi nimiž vás bude zajímat řádek Default Gateway (výchozí brána). Tady je totiž vypsána IP adresa vašeho routeru.
Někdo se také může ptát, jak zjistit kvalitu pripojeni?
Populární nástroje pro testování rychlosti jsou speedmeter.internetprovsechny.cz, speedtest.net, rychlost.cz a kvalitni-internet.cz.

Pokud jde o toto, jaká má být odezva ping?

Čím je jeho hodnota nižší, tím je rychlejší odezva a zároveň také komunikace počítače se serverem, hodnotu ping ovlivňuje rychlost připojení, fyzická vzdálenost bodů či vytížení serveru. V nejideálnějším případě by se měl ping pohybovat mezi 0 až 50 ms.
Jak otestovat kvalitu připojení?
Stiskněte na klávesnici tlačíka WIN+R objeví se okno:
  1. Zde zadejte příkaz "cmd" a stiskněte ENTER nebo tlačítko OK, zobrazí se následně černá obrazovka:
  2. do této obazovky vepište text "ping www.seznam.cz -t" a stikněte ENTER, začne se "testovat komunikace" mezi vašim počítačem a serverem,

A jak změřit odezvu?

Jitter napoví, jestli je vaše připojení stabilní

Proto je důležité sledovat i parametr jitter, který udává míru kolísání v odezvě. Odchylka se také měří v milisekundách (ms) a počítá se jako průměr rozdílu sousedních hodnot pingu. I zde platí, že čím nižší hodnoty, tím lépe.

By Rianon

Similar articles

  • Co dělá ping?

    Program ping umožňuje ověřit funkčnost spojení mezi dvěma síťovými rozhraními v počítačové síti, která používá protokoly rodiny paketů/ip.

  • Jak poslat odkaz?

    Odkaz můžete zkopírovat a odeslat v textové zprávě. Přejděte na soubor, který chcete zkopírovat. Klepnutím na šipku vedle souboru jej zkopírujete. Pokud chcete sdílet více souborů, klikněte na možnost Sdílet a kopírovat odkaz.

  • Jak poslat RAW fotky?

    Chcete-li převádět přímo ve fotoaparátu, musíte přejít do nabídky prohlížení, kde najdete položku Zpracování RAW, která vás přenese na výběr fotografií, které můžete převést.

  • Jak poslat velké PDF?

    Velikost souboru PDF lze zdarma a online zmenšit otevřením webové stránky a výběrem možnosti Komprimovat PDF. Po kliknutí na odkaz stáhnete soubor PDF, jakmileTrademarkiaTrademarkiaTrademarkiaTrademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.Trademarkia.

  • Co je příkaz ping?
  • Jak poslat email bez IP adresy?
  • Proč mám vysoký ping ve hře?
  • Jak poslat hromadný e mail?
Jak funguje WeTransfer? :: Jak velký soubor lze poslat přes Outlook?
Užitečné odkazy