Domovská stránka > C > Co Obsahuje Protokol?

Co obsahuje protokol?

Protokol obsahuje označení soudu a projednávané věci, datum a čas, identifikaci přítomných účastníků, vylíčení průběhu jednání včetně dokazování, výpovědí a návrhů účastníků, výroky přijatých rozhodnutí, poučení poskytnutá účastníkům a jejich vyjádření, zda se vzdávají práva odvolání, případně i potvrzení o doručení

Přečtěte si více

Související článek

Co obsahuje buňka bakterií?

peptidoglykanová buněčná stěna, jaderná oblast, DNA bez intronů, plazmidy a ribozomy prokaryotického typu jsou typickými součástmibakteriálních buněk. K pohlavnímu rozmnožování ubakterií nedochází, místo toho se dělí. Na světě je nejpočetnější skupina organismů.

A co je to zápis?

zápis (1) do určitého seznamu, registru apod. položka zapsaná do seznamu, registru apod. Uchazeč musí doložit, že nemá zápis v rejstříku trestů.
Někdo se také může ptát, co je to přenosový protokol?
Rodina protokolů TCP/IP (anglicky Transmission Control Protocol/Internet Protocol – „primární přenosový protokol/protokol síťové vrstvy") obsahuje sadu protokolů pro komunikaci v počítačové síti a je hlavním protokolem celosvětové sítě Internet.

Jaký protokol používá Internet?

Mezi hlavní protokoly Internetu patří rodina protokolů TCP/IP, do které patří Internet Protocol (IP), Transmission Control Protocol (TCP), User Datagram Protocol (UDP) a další protokoly.
Někdo se také může ptát, jak se dělá protokol?
Protokol musí být jasně, stručně a přehledně napsaný, aby se v něm mohl čtenář snadno a rychle orientovat. Odtud plyne, že jednotlivé části by se mezi sebou neměly míchat. V záznamu měření nemá co dělat diskuse výsledků či upřesňování teorie, podobně v teorii konkrétní hodnoty, při kterých se měří.

Související článek

Jaký protokol používá FTP?

Pro přenos souborů mezi počítači existuje počítačový protokol. Je nezávislý na platformě a lze jej používat nezávisle na použitém operačním systému.

Co se píše do závěru laboratorní práce?

Závěr: Zde uvedete odpověď na otázku, jaké výsledky jste zjistili. Výsledky uveďte vhodně zaokrouhlené, ve tvaru: naměřená hodnota = číslo ± průměrná odchylka s relativní odchylkou % (např.: Výpočtem z naměřených hodnot jsme zjistili hustotu ρ = 2772,3 ± 9,1 kg/m3 s relativní odchylkou δρ = 0,33 %.)
Jak napsat protokol do chemie?
Protokol se píše na volné čisté listy formátu A4. Začíná hlavičkou, která je jako razítko dostupná v laboratoři základního praktika z analytické chemie. Hlavička obsahuje jméno a příjmení studenta, kód studenta (identifikační číslo), kód úlohy, název úlohy, datum, obor, ročník a hodnocení.

Jaký dokument se pořizuje o ústním jednání?

Podle § 18 správního řádu (zákon č. 500/2004 Sb.) se o ústním jednání sepisuje protokol1. Kromě protokolu je také možné pořídit obrazový nebo zvukový záznam.
Můžete se také zeptat, jak se píše zápis?
Co by měl zápis z porady obsahovat
  1. záhlaví – název organizace.
  2. název dokumentu – zápis z porady, číslo zápisu.
  3. typ porady a datum konání
  4. údaje o přítomných, omluvených, příp.
  5. program porady.
  6. jednotlivé body jednání
  7. rozdělené úkoly a termíny zpracování
  8. datum a místo vyhotovení zápisu.

Jak probíhá zápis?

Jak zápis do školy probíhá dál? Zápis se skládá z formální části a motivační části. Formální část zahrnuje předložení potřebných dokladů, motivační pak rozhovor pedagoga s dítětem. Tahle část obvykle trvá asi 20 minut, zákonný zástupce může dítě doprovázet.

By Helprin Manzano

Similar articles

Jak se značí iracionální čísla? :: Co to je medián?
Užitečné odkazy