Domovská stránka > C > Co Je To Protokol V It?

Co je to protokol v IT?

Protokol je v informatice konvence nebo standard, podle kterého probíhá elektronická komunikace a přenos dat mezi dvěma koncovými body (realizované nejčastěji počítači). V nejjednodušší podobě protokol definuje pravidla řídící syntaxi, sémantiku a synchronizaci vzájemné komunikace.

Přečtěte si více

Související článek

Jaký protokol používá FTP?

Pro přenos souborů mezi počítači existuje počítačový protokol. Je nezávislý na platformě a lze jej používat nezávisle na použitém operačním systému.

Můžete se také zeptat, co obsahuje protokol?

Protokol obsahuje označení soudu a projednávané věci, datum a čas, identifikaci přítomných účastníků, vylíčení průběhu jednání včetně dokazování, výpovědí a návrhů účastníků, výroky přijatých rozhodnutí, poučení poskytnutá účastníkům a jejich vyjádření, zda se vzdávají práva odvolání, případně i potvrzení o doručení
Co je to zápis?
zápis (1) do určitého seznamu, registru apod. položka zapsaná do seznamu, registru apod. Uchazeč musí doložit, že nemá zápis v rejstříku trestů.

Někdo se také může ptát, jak se dělá protokol?

Protokol musí být jasně, stručně a přehledně napsaný, aby se v něm mohl čtenář snadno a rychle orientovat. Odtud plyne, že jednotlivé části by se mezi sebou neměly míchat. V záznamu měření nemá co dělat diskuse výsledků či upřesňování teorie, podobně v teorii konkrétní hodnoty, při kterých se měří.
Jak napsat protokol do biologie?
U každého protokolu uveďte název cvičení (ideálně na nové straně) a datum. Dále budou následovat jednotlivé praktické úkoly, které budete na cvičeních řešit (číslujte úkoly podle toho, jak budou použity na cvičeních).

Související článek

Co to je síťový protokol?

Síťový protokol je sada pravidel, která řídí způsob přenosu dat mezi aplikacemi. Síťový ovladač implementuje pravidla protokolu. Kód v síťovém ovladači formátuje data odesílaná klientem na databázový server.

Co se píše do závěru laboratorní práce?

Závěr: Zde uvedete odpověď na otázku, jaké výsledky jste zjistili. Výsledky uveďte vhodně zaokrouhlené, ve tvaru: naměřená hodnota = číslo ± průměrná odchylka s relativní odchylkou % (např.: Výpočtem z naměřených hodnot jsme zjistili hustotu ρ = 2772,3 ± 9,1 kg/m3 s relativní odchylkou δρ = 0,33 %.)
Pokud jde o toto, jak napsat protokol do chemie?
Protokol se píše na volné čisté listy formátu A4. Začíná hlavičkou, která je jako razítko dostupná v laboratoři základního praktika z analytické chemie. Hlavička obsahuje jméno a příjmení studenta, kód studenta (identifikační číslo), kód úlohy, název úlohy, datum, obor, ročník a hodnocení.

Když to vezmeme v úvahu, jaký dokument se pořizuje o ústním jednání?

Podle § 18 správního řádu (zákon č. 500/2004 Sb.) se o ústním jednání sepisuje protokol1. Kromě protokolu je také možné pořídit obrazový nebo zvukový záznam.
Jak se píše zápis?
Co by měl zápis z porady obsahovat
  1. záhlaví – název organizace.
  2. název dokumentu – zápis z porady, číslo zápisu.
  3. typ porady a datum konání
  4. údaje o přítomných, omluvených, příp.
  5. program porady.
  6. jednotlivé body jednání
  7. rozdělené úkoly a termíny zpracování
  8. datum a místo vyhotovení zápisu.

Následně, jak probíhá zápis?

Jak zápis do školy probíhá dál? Zápis se skládá z formální části a motivační části. Formální část zahrnuje předložení potřebných dokladů, motivační pak rozhovor pedagoga s dítětem. Tahle část obvykle trvá asi 20 minut, zákonný zástupce může dítě doprovázet.

By Kalman Zahra

Similar articles

Co znamená zápis do studia? :: Co to je protokol?
Užitečné odkazy