Domovská stránka > C > Co Je Nejsprostejsi Slovo?

Co je Nejsprostejsi slovo?

Z obecných nadávek se nejvýše umístila známá zlá slovíčka “fuck”, “cunt” a “motherfucker”. Naopak další známé výrazy jako “bitch” či “shit” zdaleka tak nepohoršovaly.

Přečtěte si více

Související článek

Co znamená slovo hotspot?

Horká skvrna je oblast zvýšeného tepelného toku v zemském plášti.

A co to znamená feeluju?

Feelovat (feel U) – ve významu něco pocitově prožít, také ve spojení feel U/ feel with ya – soucítit s někým, cítit jeho bolest, politovat. Flexit – chlubit se novými a značkovými věcmi před někým (ukazovat se) a snaha udělat na někoho dojem.
Pokud jde o toto, co znamená radikovaný?
Odpověď Dobrý den, dle Akademického slovníku cizích slov má slovo RADIKOVANÝ původ ve starém obchodním právu. Výklad slova je: vázaný na držbu nemovitosti.

Lidé se také ptají, co je to nadávka?

Používá se obvykle jako součást slovního osobního útoku, tedy může být i aktem agrese nebo provokace, podobně jako vrčení nebo štěkání u zvířat, nebo podobně jako posměšky. Jako nadávky se často, ale ne výhradně, používají vulgarismy. K použití nadávky je vždy třeba interpreta, ale ne vždy i adresáta.
Když to vezmeme v úvahu, co říkat místo sprostých slov?
Nahraďte sprostá slova jinými slovy.

Tento problém můžete vyřešit tím, že neslušné slovo nahradíte nějakým neškodným slovem, které například začíná stejným písmenem, nebo zní podobně. I když vám to někdy ujede a řeknete nějaké neslušné slovo, hned se opravte a řekněte místo něho slovo, které jste si vybrali.

Související článek

Co znamená slovo zpustlý?

Bylo to zhýralé. Jsou tu ještě 3 další

Co je to Senkrovna?

Septik (někdy také nazývaný senkrubna, senkrovna či miskrubna) je nádrž na částečné čištění odpadní vody. Septik bývá často součástí domů, které nejsou napojeny na kanalizaci.
Následně, co znamená když je někdo simp?
Význam slova simp

(slang) v současnosti bývá používáno pro muže, který dělá až příliš mnoho pro ženu, která se mu líbí, ve snaze získat si její náklonost, ovšem bez adekvátní zpětné vazby.

Když to vezmeme v úvahu, co je to krinč?

To je tak „krinč". Co v překladu do řeči dospělých znamená tohle? Jde o anglické slovo cringe, což v překladu znamená krčit se, choulit se, ale v tomto případě jde o přenesený význam a znamená to trapné, nechutné, divné. Jde o anglické slovo cringe, což v překladu znamená krčit se, choulit se.
Co je to Sheesh?
Božínku. Sheesh! Please I'm counting on you! Prosím počítám s tebou.

A další otázka, co je to za slovo?

Slovo je skupina hlásek tvořící ustálený celek a mající určitý ustálený význam, je označované za jednotku slovní zásoby.

By Rafiq

Similar articles

Co začíná na z? :: Kdy přeřadit na jedničku?
Užitečné odkazy