Domovská stránka > C > Co Je To Wi-Fi Volání?

Co je to Wi-Fi volání?

Kde je Wi-Fi, tam je signál

Volejte jednoduše přes Wi-Fi bez čerpání dat z vašeho tarifu. Po síti můžete navíc nejen volat, ale i poslat SMS nebo MMS. Stačí mít telefon, který tuto funkci podporuje a budete ve spojení i tam, kde byste to nečekali.

Přečtěte si více

Související článek

Jak blokovat volání na 1188?

Stejně jako u m-platby lze hovory na tato čísla blokovat. Tuto možnost najdete v samoobsluze. Pokud si nevíte rady, zavolejte na zákaznickou podporu a požádejte o omezení odchozích hovorů. Operátor na čísle 1188 vám blokování odmítne.

Jak nastavit Wi-Fi volání Samsung?

Alternativně můžete také povolit volání přes Wi-Fi z panelu rychlého nastavení. Přejeďte prstem z horní části obrazovky dolů a poté pouze klepněte na funkci Volání pomocí Wi-Fi.
Jak volat přes data?
Oblíbených programů je celá řada, kromě známého Skype je to třeba aplikace Viber. Funguje to tak, že si do telefonu uživatel bezplatně stáhne aplikaci a může si s ostatními lidmi, kteří používají stejnou aplikaci, volat přes data. Kvalita hovoru je přitom stejná jako při běžném volání.

Lidé se také ptají, jak fungují wi-fi hovory?

Volání přes Wi-Fi znamená, že se dovoláte i z míst, kde není běžný signál, ale máte k dispozici Wi-Fi připojení. Telefony s nativní podporou Wi-Fi volání podporují také VoLTE (volání přes LTE síť).
Navíc, jak nastavit wi-fi volání o2?
Jak si nastavím Wi‑Fi volání v telefonu s Androidem? V nastavení svého telefonu zvolte možnost Připojení. Vyberte Volání pomocí Wi‑Fi. Zapněte možnost Volání pomocí Wi‑Fi.

Související článek

Jak zablokovat volani že zahranici?

K blokování se používá blokovací heslo. Heslo je ve výchozím nastavení nastaveno na 0000 a lze jej změnit v menu telefonu.

Jak vypnout VoWIFI?

Při tapnutí na "Nastavení sítě" (preferovat mobilní / preferovat Wi-Fi) nereaguje. Pokud chci VoWIFI zapnout (nebo vypnout), skočí to právě do toho "Nastavení sítě".
Co znamená VoLTE na telefonu?
VoLTE (Voice over LTE) znamená, že váš hovor spojíme přes LTE síť. Je dostupné všude tam, kde má Vodafone LTE signál. VoLTE nefunguje v zahraničí v roamingu. Telefony s podporou VoLTE podporují také Wi-Fi volání.

Jak si zavolat na telefon?

Chytré programy za vás synchronizují telefonní seznam a automaticky vám nabídnou, kdo z vašich kontaktů aplikaci používá. Některé služby, jako jsou například Skype a Fring, nabízí také volání na pevné linky.
...
Potřebovat k tomu budete pouze:
  1. připojení k internetu,
  2. chytrý telefon, tablet, notebook nebo počítač,
  3. aplikaci.
Následně, jak nastavit volání?
Změna nastavení hovorů
  1. Otevřete aplikaci Telefon .
  2. Klepněte na ikonu možností Nastavení.
  3. Klepněte na Zvuky a vibrace. Pokud si chcete vybrat z dostupných vyzváněcích tónů, klepněte na Vyzváněcí tón telefonu. Pokud chcete, aby telefon při vyzvánění také vibroval, klepněte na U hovorů také vibrovat.

Jak zapnout VoLTE Tmobile?

Volání přes VoLTE nastavíte v menu Nastavení > Mobilní data > Zapnout LTE > Hlas a data (tato volba je dostupná pouze od verze iOS 9.1). K aktivaci služby v našich systémech dojde do 24 hodin po prvním povolení služby v menu telefonu.

By McCollum

Similar articles

Jak vypnout HD Voice? :: Proč se mi nejde připojit na Wi-Fi na mobilu?
Užitečné odkazy